Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Morten Bentzen, administrerende direktør i Telia Danmark. (Foto: Kristian Brasen / Kristian Brasen)

Telia-direktør ser positivt på udfald af frekvensauktionen: "Med de nye frekvenser kan vi fortsætte udviklingen af vores landsdækkende mobilnetværk"

Telias direktør er godt tilfreds med resultatet af den netop afsluttede frekvensauktion. TT-netværket, som er Telia og Telenors fælles infrastrukturselskab, betaler 107,6 millioner kroner for andelene af 5G-frekvenser.

Telias danske direktør ser positivt på udfaldet af auktionen om 5G-frekvenserne, der netop er blevet offentliggjort.

"Med de nye frekvenser kan vi fortsætte udviklingen af vores landsdækkende mobilnetværk, der med mere end 4.300 antennepositioner er Danmarks største," skriver Morten Bentzen, administrerende direktør i Telia Danmark, i en pressemeddelelse.

TDC kom ud som den helt store vinder af auktionen, hvilket du kan læse mere om her: Her er vinderne af licens-auktionen over Danmarks første 5G-supernet

Telia og Telenor er via et fællesejet infrastrukturselskab, TT-Netværket, blevet tildelt frekvenser i 700 Mhz- og 900 Mhz-frekvensbåndene.

Prisen for de nyerhvervede frekvenser ligger på 106,7 millioner kroner, fremgår det af meddelelsen.

Licenserne vil være gyldige i 20 år for 700-MHz-båndet og 15 år for 900 MHz-båndet.

Læs mere: Telenor-direktør ‘godt tilfreds’ med netop afgjort frekvens-auktion: Telia og Telenor bød kun på udvalgte frekvenser

TT-Netværket har valgt ikke at byde på 2300 MHz-frekvensbåndet i den nærværende auktion.

"Telia indleder livetest af 5G-teknologi i andet kvartal af 2019. Det vil give værdifuld indsigt frem mod vores kommercielle lancering af fremtidens mobilnetværk, som bliver markeds- og efterspørgselsstyret”, skriver Morten Bentzen yderligere i meddelsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere