Artikel top billede

Telenor-direktør ‘godt tilfreds’ med netop afgjort frekvens-auktion: Telia og Telenor bød kun på udvalgte frekvenser

Telenor erklærer sig ‘godt tilfreds’ med den netop afgjorte auktion over de kommende 5G-frekvenser.

Telenor erklærer sig ‘godt tilfreds’ med resultatet af den netop afgjorte auktion over de nye mobil-frekvenser i Danmark.

Ganske vist kom TDC ud som den helt store vinder af auktionen, hvilket du kan læse mere om her: Her er vinderne af licens-auktionen over Danmarks første 5G-supernet

Men Telenor Danmarks direktør, Jesper Hansen, eralligevel godt tilfreds, meddeler han.

“Med de nye frekvenser, som vi har opnået til en god pris, kan vi både fortsætte videreudviklingen af vores 4G-netværk, og får samtidig frekvenserne til at igangsætte opbygningen af et stærkt 5G-netværk,” siger han.

Ifølge direktøren er Telenors hovedsigte at “udvikle netværket med udgangspunkt i kundernes behov og give dem en mærkbart bedre oplevelse.”

Og det er muligt med de tildelte frekvenser i 700 Mhz- og 900 Mhz-frekvensbåndene.

Telenor og Telia samarbejder om mobilnetværk i det såkaldte TT-samarbejde, der har mere end 4.300 antennepositioner.

Og her besluttede de to selskaber, at de ikke ville byde på 2300 MHz-frekvensbåndet.

“Telenor og Telia har gennem TT-Netværket valgt ikke at byde på 2300 MHz-frekvensbåndet i den nærværende auktion, da selskaberne på nuværende tidspunkt har over 100 MHz i 2600 MHz-frekvensbåndet,” lyder det fra Telenor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere