Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor-direktør ‘godt tilfreds’ med netop afgjort frekvens-auktion: Telia og Telenor bød kun på udvalgte frekvenser

Telenor erklærer sig ‘godt tilfreds’ med den netop afgjorte auktion over de kommende 5G-frekvenser.

Telenor erklærer sig ‘godt tilfreds’ med resultatet af den netop afgjorte auktion over de nye mobil-frekvenser i Danmark.

Ganske vist kom TDC ud som den helt store vinder af auktionen, hvilket du kan læse mere om her: Her er vinderne af licens-auktionen over Danmarks første 5G-supernet

Men Telenor Danmarks direktør, Jesper Hansen, eralligevel godt tilfreds, meddeler han.

“Med de nye frekvenser, som vi har opnået til en god pris, kan vi både fortsætte videreudviklingen af vores 4G-netværk, og får samtidig frekvenserne til at igangsætte opbygningen af et stærkt 5G-netværk,” siger han.

Ifølge direktøren er Telenors hovedsigte at “udvikle netværket med udgangspunkt i kundernes behov og give dem en mærkbart bedre oplevelse.”

Og det er muligt med de tildelte frekvenser i 700 Mhz- og 900 Mhz-frekvensbåndene.

Telenor og Telia samarbejder om mobilnetværk i det såkaldte TT-samarbejde, der har mere end 4.300 antennepositioner.

Og her besluttede de to selskaber, at de ikke ville byde på 2300 MHz-frekvensbåndet.

“Telenor og Telia har gennem TT-Netværket valgt ikke at byde på 2300 MHz-frekvensbåndet i den nærværende auktion, da selskaberne på nuværende tidspunkt har over 100 MHz i 2600 MHz-frekvensbåndet,” lyder det fra Telenor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere