Artikel top billede

Huawei leverer fremragende regnskab: Forventer en omsætning på 830 milliarder kroner næste år

Selvom Huawei har befundet sig midt i et politisk stormvejr med beskyldninger om blandt andet cyberspionage, leverer det kinesiske selskab et solidt regnskab, som tilsyneladende ikke har taget skade.

Kinesiske Huawei Technologies rapporterer en stigning på 25 procent i overskud for 2018.

Dermed har Huawei trods et brandvarmt politisk hækkeløb formået at hæve sin indtjening til 58,56 milliarder kroner, drevet frem en solid præstation på hjemmemarkedet og et lukrativt smartphone-marked.

Det skriver Reuters.com.

Selskabet er lige nu verdens tredjestørste leverandør af smartphones.

I 2017 hævede Huawei sit overskud med 28 procent efter en mindre god periode i 2016, hvor overskuddet faldt med 0.4 procent.

Huawei leverer på sin omsætning, som i 2018 er steget med knap 20 procent til omkring 700 milliarder kroner.

Læs også: Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu

En direktør hos Huawei udtalte ifølge Reuters tidligere på ugen, at USA's kampagne mod selskabet har efterladt et lille aftryk på Huaweis salg.

Huawei forventer for 2019 at hæve sin omsætning til omkring 830 milliarder kroner.

På det danske marked valgte TDC senest at gå med svenske Ericsson i forbindelse med udviklingen af et 5G-infrastruktur. Det kan du læse mere om her:

Læs også: Her er Huaweis reaktion på TDC's beslutning om at vælge Ericsson som 5G-leverandør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere