Artikel top billede

To danskere tjener boksen på populært managerspil

Det danske makkerpar, der står bag det kendte managerspil Holdet.dk, tjener godt på de spilleglade danskere. Deres virksomhed kommer ud med et millionoverskud på 6,4 millioner kroner, viser nyt regnskab.

Vælg dine fodboldspillere, racerkører, cykelryttere eller golfspillere og følg så med i, hvordan dit hold klarer sig i virkeligheden, og hvordan pulsen stiger i selv en kedelig bundesligakamp.

Det er sådan set forretningsplanen bag Holdet.dk, som er yderst populært blandt danskerne.

Ole Christensen og Jesper Carstensen ejer hver 50 procent af virksomheden Swush, som står bag Holdet.dk.

Swush kom sidste år ud med en profit på 6,4 millioner kroner.

Det skriver Finans.dk.

Alt i mens nåede et rekordstort antal danskere på over 200.000 forbi hjemmesiden for at sætte deres hold - især drevet frem af sommerens VM i fodbold, hvor Frankrig løb med sejren.

Læs også: Apple lancerer abonnementsbaseret spiltjeneste til efteråret

Firmaet blev ifølge Finans stiftet for omkring 20 år siden, hvor de to danskere digitaliseret managerspillet, der ellers på daværende tidspunkt primært figurerede i de fysiske aviser.

I 2015 solgte Ole Christensen og Jesper Carstensen 60 procent af aktierne i Swush til Danske Spil for omkring 10 millioner kroner.

Læs også: Ikonisk dansk spil-firma har landet 18 millioner brugere på halvandet år - nu er målet 50 millioner brugere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere