Artikel top billede

To danskere tjener boksen på populært managerspil

Det danske makkerpar, der står bag det kendte managerspil Holdet.dk, tjener godt på de spilleglade danskere. Deres virksomhed kommer ud med et millionoverskud på 6,4 millioner kroner, viser nyt regnskab.

Vælg dine fodboldspillere, racerkører, cykelryttere eller golfspillere og følg så med i, hvordan dit hold klarer sig i virkeligheden, og hvordan pulsen stiger i selv en kedelig bundesligakamp.

Det er sådan set forretningsplanen bag Holdet.dk, som er yderst populært blandt danskerne.

Ole Christensen og Jesper Carstensen ejer hver 50 procent af virksomheden Swush, som står bag Holdet.dk.

Swush kom sidste år ud med en profit på 6,4 millioner kroner.

Det skriver Finans.dk.

Alt i mens nåede et rekordstort antal danskere på over 200.000 forbi hjemmesiden for at sætte deres hold - især drevet frem af sommerens VM i fodbold, hvor Frankrig løb med sejren.

Læs også: Apple lancerer abonnementsbaseret spiltjeneste til efteråret

Firmaet blev ifølge Finans stiftet for omkring 20 år siden, hvor de to danskere digitaliseret managerspillet, der ellers på daværende tidspunkt primært figurerede i de fysiske aviser.

I 2015 solgte Ole Christensen og Jesper Carstensen 60 procent af aktierne i Swush til Danske Spil for omkring 10 millioner kroner.

Læs også: Ikonisk dansk spil-firma har landet 18 millioner brugere på halvandet år - nu er målet 50 millioner brugere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere