Artikel top billede

Niels Svenningsen trækker sig fra topstilling i Schneider Electric

Den tidligere topchef i Hitachi og GN Netcom, Niels Svenningsen, er færdig som topchef. Han trækker sig nu fra stillingen som nordisk chef i franske Schneider Electric.

Den tidligere topchef i Hitachi, HP og GN Netcom, Niels Svenningsen, er færdig på øverste niveau i den internationale it-branche.

Efter at have tænkt over det i lang tid, trækker han sig nu fra sin stilling som nordisk direktør i franske Schneider Electric, fortæller han til ITWatch.

Det skyldes, at den 54-årige topdirektør er træt af de mange timer og den megen rejseaktivitet.

“Jeg har fløjet 1,2 millioner kilometer. Jeg har fløjet 1.200 flyvninger. Det har stået på hver eneste uge i 14 år. Det er en utrolig stor del af mit liv, og på et tidspunkt må man sige til sig selv, at det må være det. Det er simpelthen for hårdt,” siger han til mediet.

Niels Svenningsen har i de seneste knap fire år har haft ansvaret for ni lande og 5.500 medarbejdere som nordisk direktør i Schneider Electric.

Han blev i 2015 hen ind som chef for Schneider Electric i Norden og Baltikum.

Det kan du læse mere om her: Nyt topjob: It-veteran skal sælge intelligent energistyring

I sommeren blev 2017 blev han forfremmet til chef for hele den nordeuropæiske forretning.

Niels Svenningsen har tidligere haft topjobs i både dansk og europæisk regi i Hitachi, Topnordic (nu Atea), HP, Compaq og IBM.

Han ved endnu ikke, hvad han nu vil kaste sig over. Men omdrejningspunktet bliver at 'komme ud og svinge med tasken,' siger han til mediet - altså igen at komme i gang med at sælge og være i tæt kontakt med kunderne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.