Artikel top billede

Gmail fylder 15 år. Det fejrer Google med tre nye snedige features

Googles mailtjeneste bliver lidt smartere på selskabets 15 års fødselsdag.

Google markerer Gmails 15 års fødselsdag denne uge med en stribe nye features til den populære mail-app.

På selskabets Gmail-blog fortæller Google, hvordan tre interessante funktioner nu bliver tilgængelige på mailplatformen: Smart Compose, timer til afsendelse af mails samt en mere dynamisk indbakke til dine e-mails.

Googles nye mail-timer lægger op til, at kolleger eller andres kontakters tid uden for kontortiden respekteres.

Således kan du eksempelvis skrive en mail fredag og derefter indstille mailen til at blive afleveret mandag morgen, så en mail ikke skal forstyrre din kollegas weekend.

Smart Compose er tænkt som en funktion der skal lette assistere hver gang en ny e-mail skal skrives. Her kan tjenesten foreslå en indledning som eksempelvis ’Hej team’, hvis den kan se, at mailen er på vej til ens team-kolleger.

Læs også: Få mere fra hånden med det nye Gmail: Her er de første billeder af Googles nye mail-satsning

Funktionen eksisterer ikke på dansk endnu, men understøttes på engelsk og finder nu vej til flere sprog som spansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Gmail få slutteligt få revideret sit interface til Gmail, så det fremstår mere dynamisk og interaktivt. Der kan nu hurtigt svares tilbage på en mail i et nyt format, der minder om chatbokse.

Opdateringen til den nye e-mail udrulles løbende over de kommende dage.

Se også: Gmail får smart opgradering: Et højre-klik giver nu langt flere muligheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere