Artikel top billede

Gmail fylder 15 år. Det fejrer Google med tre nye snedige features

Googles mailtjeneste bliver lidt smartere på selskabets 15 års fødselsdag.

Google markerer Gmails 15 års fødselsdag denne uge med en stribe nye features til den populære mail-app.

På selskabets Gmail-blog fortæller Google, hvordan tre interessante funktioner nu bliver tilgængelige på mailplatformen: Smart Compose, timer til afsendelse af mails samt en mere dynamisk indbakke til dine e-mails.

Googles nye mail-timer lægger op til, at kolleger eller andres kontakters tid uden for kontortiden respekteres.

Således kan du eksempelvis skrive en mail fredag og derefter indstille mailen til at blive afleveret mandag morgen, så en mail ikke skal forstyrre din kollegas weekend.

Smart Compose er tænkt som en funktion der skal lette assistere hver gang en ny e-mail skal skrives. Her kan tjenesten foreslå en indledning som eksempelvis ’Hej team’, hvis den kan se, at mailen er på vej til ens team-kolleger.

Læs også: Få mere fra hånden med det nye Gmail: Her er de første billeder af Googles nye mail-satsning

Funktionen eksisterer ikke på dansk endnu, men understøttes på engelsk og finder nu vej til flere sprog som spansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Gmail få slutteligt få revideret sit interface til Gmail, så det fremstår mere dynamisk og interaktivt. Der kan nu hurtigt svares tilbage på en mail i et nyt format, der minder om chatbokse.

Opdateringen til den nye e-mail udrulles løbende over de kommende dage.

Se også: Gmail får smart opgradering: Et højre-klik giver nu langt flere muligheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere