Gmail fylder 15 år. Det fejrer Google med tre nye snedige features

Googles mailtjeneste bliver lidt smartere på selskabets 15 års fødselsdag.

Google markerer Gmails 15 års fødselsdag denne uge med en stribe nye features til den populære mail-app.

På selskabets Gmail-blog fortæller Google, hvordan tre interessante funktioner nu bliver tilgængelige på mailplatformen: Smart Compose, timer til afsendelse af mails samt en mere dynamisk indbakke til dine e-mails.

Googles nye mail-timer lægger op til, at kolleger eller andres kontakters tid uden for kontortiden respekteres.

Således kan du eksempelvis skrive en mail fredag og derefter indstille mailen til at blive afleveret mandag morgen, så en mail ikke skal forstyrre din kollegas weekend.

Smart Compose er tænkt som en funktion der skal lette assistere hver gang en ny e-mail skal skrives. Her kan tjenesten foreslå en indledning som eksempelvis ’Hej team’, hvis den kan se, at mailen er på vej til ens team-kolleger.

Læs også: Få mere fra hånden med det nye Gmail: Her er de første billeder af Googles nye mail-satsning

Funktionen eksisterer ikke på dansk endnu, men understøttes på engelsk og finder nu vej til flere sprog som spansk, fransk, italiensk og portugisisk.

Gmail få slutteligt få revideret sit interface til Gmail, så det fremstår mere dynamisk og interaktivt. Der kan nu hurtigt svares tilbage på en mail i et nyt format, der minder om chatbokse.

Opdateringen til den nye e-mail udrulles løbende over de kommende dage.

Se også: Gmail får smart opgradering: Et højre-klik giver nu langt flere muligheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Et af Danmarks største advokathuse har kulegravet Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold op til hans fyring
Et af Danmarks største advokat-firmaer har i efteråret i al hemmelighed gennemgået Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold, som første til hans pludselige fyring fra stillingen som topchef i Waao.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Minimér spildtid og understøt det nye arbejdsliv med effektive videomøder
Under nedlukningen i foråret 2020 vænnede dine medarbejdere sig til at mødes via Microsoft Teams. Men mange blev frustrerede over at vende tilbage til kontoret og opdage, at dette – nu helt essentielle! – møderedskab ikke fungerede særligt godt sammen videoudstyret i mødelokalerne. Nu bygger en ny løsning endelig bro mellem Teams og verdens nok mest udbredte og velfungerende løsning til professionelle videomøder – Cisco Webex. Det kan du læse mere om i denne korte og præcise gennemgang af løsning og muligheder fra NetDesign.