Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Skilsmisse-aftale på plads: Jeff Bezos beholder kontrollen over Amazon - konen får 245 milliarder kroner

Jeff Bezos beholder med ny aftale kontrollen over Amazon, selv om hans ex-kone MacKenzie Bezos nu overtager 25 procent af Jeff Bezos aktier i forbindelse med parrets skilsmisse.

Det koster dyrt at blive skilt for verdens rigeste mand, Amazon-stifter Jeff Bezos - men ikke så dyrt, at det får konsekvenser for hverken livsstil eller Amazon.

Han og hans hustru gennem 25 år, MacKenzie Bezos, meddelte for nogle måneder siden, at de skulle skilles.

Og da Jeff Bezos er storaktionær i Amazon, rejste det straks bekymringer om, hvorvidt det ville få konsekvenser for det store selskab, hvis hustruen skulle overtage halvdelen af hans aktier.

Det kan du læse mere om her: Jeff Bezos-skilsmisse kan få enorme konsekvenser

Med en ny skilmisseaftale bliver bekymringerne nu manet i jorden.

Jeff Bezos og MacKenzie Bezos har nemlig aftalt, at MacKenzie Bezos får 25 procent af Jeff Bezos Amazon-aktier - men at Jeff Bezos beholder stemme-retten over aktierne.

Jeff Bezos ejer 16,3 procent af aktierne i Amazon. Desuden ejer han Washington Post og ejer også rumraket-selskabet Blue Origin.

I kroner og øre betyder det, at MacKenzie Bezos får aktier til en værdi af 36 milliarder dollar - omkring 245 milliarder kroner.

På Twitter skriver MacKenzie Bezos, at hun er ‘taknemmelig over at have afsluttet afslutningsprocessen med Jeff med støtte fra hinanden og alle, der har rakt ud til os med venlighed.’

“Jeg er lykkelig over at give ham alle mine aktiver i Washington Post og Blue Origin og 75 procent af vores Amazon-aktier plus mine aktiers stemme-rettigheder for at understøtte hans vedvarende bidrag til dette fantastiske selskab,” skriver MacKenzie Bezos.

De to har fire børn sammen.

Læs også: Se opsigtsvækkende post fra Jeff Bezos: Amerikansk avis har afpresset mig med nøgenbilleder og intime sms'er
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.