Artikel top billede

(Foto: Region Hovedstaden)

Region Hovedstaden klar med SAP-udbud til 140 millioner kroner

Der skal findes en ny support-leverandør til Region Hovedstadens SAP-systemer. Det fremgår af et helt nyt udbud.

140 millioner kroner.

Det er den anslåede værdi på et nyt stort SAP-udbud, som Region Hovedstaden har udsendt.

Det fremgår af udbuddet, at Region Hovedstaden er på jagt efter en ny "stabil SAP supportleverandør, som leverer ydelser af høj faglig kvalitet til en konkurrencemæssig pris."

Leverandøren skal stå for support af regionens SAP-løsninger, og får ifølge udbuddet udover support også ansvar for vedligehold, udviklingsaftaler og ”SAP Basis vedligehold samt analyse og projektledelse i forbindelse med SAP-systemerne.

Maksimalt fem ansøgere

Af udbudsmaterialet fremgår der desuden, at der såfremt der melder sig mere end fem ansøgere på udbuddet, vil ske en prækvalificering.

Det indbærer, at regionen vil udvælge de fem udybdere, der har de bedste referencer.

Udvælgelsen vil ske på baggrund af i alt fire kriterier.

For det første vil der blive taget hensyn til kundens sammenlignelighed, når det gælder størrelse, organisatoriske kompleksitet og ikke mindst de såkaldte finansielle rammebetingelser for SAP.

Dernæst vil der blive lagt vægt på SAP-installationens kompleksitet og funktionalitet, og her vil ansøgerens erfaring med SAP-Hana-installationer blive vægtet positivt. Derudover vil engagementets-størrelse også indgå som et kriterie. Det vil sige, at omsætningsstørrelse og varighed kommer til at indgå i vægtningen.

Sidst men ikke mindst vil der i prækvalificeringen også blive foretaget en vurdering af samarbejdsmodellen og ansvarsfordelingen i forbindelse med udbuddet.

Læs også: Unikt overblik: Her er de danske virksomheder, der bruger SAP - og så mange (eller få) har opgraderet til S/4HANA
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere