Artikel top billede

(Foto: Region Hovedstaden)

Region Hovedstaden klar med SAP-udbud til 140 millioner kroner

Der skal findes en ny support-leverandør til Region Hovedstadens SAP-systemer. Det fremgår af et helt nyt udbud.

140 millioner kroner.

Det er den anslåede værdi på et nyt stort SAP-udbud, som Region Hovedstaden har udsendt.

Det fremgår af udbuddet, at Region Hovedstaden er på jagt efter en ny "stabil SAP supportleverandør, som leverer ydelser af høj faglig kvalitet til en konkurrencemæssig pris."

Leverandøren skal stå for support af regionens SAP-løsninger, og får ifølge udbuddet udover support også ansvar for vedligehold, udviklingsaftaler og ”SAP Basis vedligehold samt analyse og projektledelse i forbindelse med SAP-systemerne.

Maksimalt fem ansøgere

Af udbudsmaterialet fremgår der desuden, at der såfremt der melder sig mere end fem ansøgere på udbuddet, vil ske en prækvalificering.

Det indbærer, at regionen vil udvælge de fem udybdere, der har de bedste referencer.

Udvælgelsen vil ske på baggrund af i alt fire kriterier.

For det første vil der blive taget hensyn til kundens sammenlignelighed, når det gælder størrelse, organisatoriske kompleksitet og ikke mindst de såkaldte finansielle rammebetingelser for SAP.

Dernæst vil der blive lagt vægt på SAP-installationens kompleksitet og funktionalitet, og her vil ansøgerens erfaring med SAP-Hana-installationer blive vægtet positivt. Derudover vil engagementets-størrelse også indgå som et kriterie. Det vil sige, at omsætningsstørrelse og varighed kommer til at indgå i vægtningen.

Sidst men ikke mindst vil der i prækvalificeringen også blive foretaget en vurdering af samarbejdsmodellen og ansvarsfordelingen i forbindelse med udbuddet.

Læs også: Unikt overblik: Her er de danske virksomheder, der bruger SAP - og så mange (eller få) har opgraderet til S/4HANA
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere