Artikel top billede

Region Hovedstaden klar med SAP-udbud til 140 millioner kroner

Der skal findes en ny support-leverandør til Region Hovedstadens SAP-systemer. Det fremgår af et helt nyt udbud.

140 millioner kroner.

Det er den anslåede værdi på et nyt stort SAP-udbud, som Region Hovedstaden har udsendt.

Det fremgår af udbuddet, at Region Hovedstaden er på jagt efter en ny "stabil SAP supportleverandør, som leverer ydelser af høj faglig kvalitet til en konkurrencemæssig pris."

Leverandøren skal stå for support af regionens SAP-løsninger, og får ifølge udbuddet udover support også ansvar for vedligehold, udviklingsaftaler og ”SAP Basis vedligehold samt analyse og projektledelse i forbindelse med SAP-systemerne.

Maksimalt fem ansøgere

Af udbudsmaterialet fremgår der desuden, at der såfremt der melder sig mere end fem ansøgere på udbuddet, vil ske en prækvalificering.

Det indbærer, at regionen vil udvælge de fem udybdere, der har de bedste referencer.

Udvælgelsen vil ske på baggrund af i alt fire kriterier.

For det første vil der blive taget hensyn til kundens sammenlignelighed, når det gælder størrelse, organisatoriske kompleksitet og ikke mindst de såkaldte finansielle rammebetingelser for SAP.

Dernæst vil der blive lagt vægt på SAP-installationens kompleksitet og funktionalitet, og her vil ansøgerens erfaring med SAP-Hana-installationer blive vægtet positivt. Derudover vil engagementets-størrelse også indgå som et kriterie. Det vil sige, at omsætningsstørrelse og varighed kommer til at indgå i vægtningen.

Sidst men ikke mindst vil der i prækvalificeringen også blive foretaget en vurdering af samarbejdsmodellen og ansvarsfordelingen i forbindelse med udbuddet.

Læs også: Unikt overblik: Her er de danske virksomheder, der bruger SAP - og så mange (eller få) har opgraderet til S/4HANA
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.