Artikel top billede

Krav om efterbetaling for millioner kan være på vej til danske Uber-chauffører

Der kan være bøder og krav om efterbetaling for millioner af kroner på vej til flere tusinder danske Uber-chauffører.

Flere tusinder tidligere danske Uber-chauffører kan vente krav om efterbetaling af skat samt bøder for i alt flere millioner kroner i den kommende tid, skriver Finans.

Det sker ifølge avisen, fordi de danske skattemyndigheder har modtaget nye oplysninger fra de hollandske skattemyndigheder om de danske chaufførers aktiviteter.

Her fremgår det, at Uber havde 4.500 danske chauffører fra 2016 til lukningen i 2017. Og at de i alt indbragte 300 millioner kroner.

“Vi har fået oplyst navne, nummerplader og indtægter og skal nu have identificeret chaufførerne, så vi kan lave en skattekontrol og se, hvad de har opgivet som skattepligtig indkomst. Men jeg tænker, at vi har noget at lave resten af året,” siger underdirektør i Skattestyrelsen, Camilla Hesselby, til avisen.

Læs også:

Landsretten fastholder kæmpe bøder til danske Uber-chauffører

Stort sagsanlæg på vej: Danmark forlanger 10.000 kroner per dansk Uber-kørsel i erstatning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere