Artikel top billede

OnePlus 6T bød på et dobbeltkamera. Afløseren ser ud til at vilde 48 megapixels ombord.

OnePlus på vej med overraskelse: Den vilde OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 ser ud til at blive ledsaget af en mere ambitiøs storebror

OnePlus ser ud til at lancere mere end en flagskibstelefon, når selskabets længe rygtede OnePlus 7 får sin debut.

Selskabet som længe har gjort sig bemærket hos entusiastkredse med skarpt prissatte telefoner med høj ydelse og rendyrket Android, kan ifølge Twitter-kilden SlashLeaks få sig en mere ambitiøse model i porteføljen. Det skriver Cnet.

Se også: Test af OnePlus 6T: Er OnePlus ved at løbe tør for nye idéer?

Lækkede billeder viser, hvad der skal være OnePlus 7 Pro, som byder på et buet glasdesign i stil med dem, der kendetegner Samsungs og Huaweis toptelefoner som Galaxy S10 og Huawei P30 Pro.

Skærmen strækker sig her over vilde 6,7 tommer, men dimensionerne synes at holdes til det fornuftige, takket være uhyre tynde kanter omkring displayet.

Inde i telefonen findes indmad som bør kunne løbe om kap med forårets allernyeste toptelefoner: En Snapdragon 855 octa-core processor, 8gb RAM samt 256 gb lagerplads.

Kameraanordningen virker dog mere ambitiøs end de mere middelmådige løsninger som OnePlus ofte har budt på. Her arbejder tre kameramoduler sammen på bagsiden et på 48 megapixels, et på 16 samt et på otte.

Hvornår OnePlus 7 Pro vil debutere, melder kilden intet om. OnePlus har traditionelt satset på lanceringer i enten maj eller juni måned.

Se også: Ugen i tech: OnePlus 7 læk – ligner en lovende mobil med snedigt kamera / Amerikansk outsider arbejder på foldbar mobil til lavpris / Sonos går tilbage til kablerne i deres nyeste højttalerserie




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere