Artikel top billede

Afløseren til OnePlus 6T ser lovende ud.

Ugen i tech: OnePlus 7 læk – ligner en lovende mobil med snedigt kamera / Amerikansk outsider arbejder på foldbar mobil til lavpris / Sonos går tilbage til kablerne i deres nyeste højttalerserie

To mobilproducenter er på vej med lovende telefoner til dem, der ønsker topspecifikationer til lav pris. Sonos er ud i ny højttalersatsning til hjemmet og haven.

OnePlus 7 læk – byder på lækkert look med snedigt kamera

Den kinesiske mobilproducent OnePlus har længe defineret sig selv, ved at levere high-end telefoner til relativ lav pris.

Lækkede oplysninger om det næste flagskib fra selskabet, OnePlus 7, indikerer, at producenten igen har tænkt sig at gå efter high-end markedet.

På det lækkede billede fra online-forhandleren Giztop, optræder telefonen med 6,5 tommers væg-til-væg skærm, hvor den infamøse ’notch’ ikke er til at spore. I stedet får telefonen et 16 megapixels pop-ip kamera lyder det i specifikationerne.

Telefonen vil samtidig byde på den nyeste Snapdragon 855 topprocessor assisteret af enten 8 eller 12gb ram samt enten 128 eller 256gb lager.

Dertil kommer et tripelkamera på bagsiden med 48, 20 og 5 megapixel stærke moduler og en bomstærk 44W oplader til et 4.000 mAh batteri.

Den uofficielle debutpris lyder på 569 amerikanske dollar, små 3.800 kroner før eventuel moms, hvilket indikerer, at telefonen vil få en lavere debutpris en tilsvarende toptelefoner fra Samsung eller Huawei.

Læs også: Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X

Amerikansk outsider arbejder på foldbar mobil til lavpris

Da Huawei og Samsung løfte sløret for deres første foldbare telefoner sidst i februar, lod begge selskaber forstå, at der ikke vil blive tale om masseproducerede enheder. Med debutpriser på over 15.000 kroner, ville begge telefon-tabletter blive sjældne syn.

Amerikanske Energizer kunne dog få dage senere fremvise en prototype på, hvad der ligner en potent udfordrer til halv pris: Energizer Power Max 8100S.

Med en forventet debutpris på 899 euro, omkring 6.700 kroner, vil den lande i et relativt lavt prisleje for en high-end telefon.

Ombord på maskinen vil der dog være hele to displays, hvoraf det ene vil strække sig over 8,1 tommer, mens det andet vil byde på seks tommer. Ydelsesmæssigt vil der være high-end komponenter ombord, til at levere varen: En Snapdragon 855 octa-core parret op med 8gb RAM, 256gb lagerplads, 5G-modem og hele 10.000 mAh batteri.

Præcis hvornår telefonen vil debutere røber selskabet ikke, men en lancering er ifølge netmediet Dezeen fastlagt til en gang mod slutningen af 2019.

Se også: Overblik: Her er de foldbare smartphones, som vi får at se i 2019

Sonos går tilbage til kablerne i deres nyeste højttalerserie

Den amerikanske Hi-Fi-producent Sonos har skabt sig et navn ved at være pionerer indenfor trådløs lyd til streaming af musik og film.

Med sin nyeste serie, døbt Sonos Architectural og udviklet i samarbejde med Sonance, satser producenten i midlertidig på kablede lydløsninger, som skal integreres direkte i hjemmets vægge og lofte.

En central forstærker, kaldet Amp, leverer lyd og trådløs forbindelse til hjemmets smart-enheder, mens lyden føres via kabler til de såkaldte ’In-ceiling’ og ’In-wall’ højttalere. De væg- og loftsmonterede højtalere er skabt til at blende ind med omgivelserne, ved blandt andet at kunne bygges ind eller males.

Dertil kommer en ny serie af vejrbestandige udendørshøjttalere.

Priserne for et par In-ceiling eller In-wall højttalere debuterer ved 5.199 kroner, mens Amp’en alene vil debutere ved 5.199 kroner.

Højtalerne kan forudbestilles her.

Se også: Vi prøver Ikeas knaldbillige Eneby: Bør en møbelproducent overhovedet fremstille højttalere?