Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Axcel høster anerkendelse for lukrative it-frasalg, der givet flere hundrede procent i afkast

Kapitalfonden Axcels nye ledelse får stor ros for på kort tid at have scoret flere hundrede procent i afkast på på salgene af Lessor, EG og Conscia.

Kapitalfonden Axcels nye ledelse høster ros og anerkendelse og ‘har bevist sit værd’, efter den på relativt kort tid har scoret flere hundrede procent i afkast på en række opsigtvækkende salg, skriver Finans.

Ifølge avisen lyder det eksempelvis fra en partner i en konkurrerende kapitalfond, at ‘man må løfte med hatten’ for salgene af første Lessor, siden Conscia og dernæst EG over to omgange.

Det kan du læse mere om her: Axcel scorer kassen på salg af EG: Har fået sin investering mere end tre gange igen

En analytiker siger til avisen, at Axcel er ‘on a roll.’

Axcel har i de senere år gennemført et generationsskifte, hvor stifter Christian Frigast har overlade den daglige ledelse til Christian Schmidt-Jacobsen, der har sat sit eget team.

Læs også:

Derfor har Axcel solgt alle sine store danske it-selskaber inden for et år: Nu er kapitalfonden på udkig efter nye it-selskaber

Stort udsalg igang: Axcel har nu solgt tre danske it-virksomheder på få måneder - alle har indbragt milliarder

Sådan er opsplitningen af EG blevet katalysator for endnu en milliardgevinst til Axcel trods længere tids fejlslagne salgsforsøg

Efter flere år med trecifrede millionunderskud forudser EG-direktør nu positiv vækst: Her er planen med den nye amerikanske ejer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere