Artikel top billede

Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her

Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.

Overblik: Forskellen på månedslønnen for de gennemsnitligt højest lønnede og de gennemsnitligt lavest lønnede it-medarbejdere i danske virksomheder er på mere end 50.000 kroner.

Det viser de lønnings-oversigter, som Computerworld i den seneste tid har bragt på baggrund af en stor undersøgelse blandt medlemmerne af it-fagforbundet Prosa.

Grundene kan være mange. Og der er tydeligt forskel på lønniveauerne i de forskellige sektorer.

Få overblikket over de store lønforskelle - og se hvor du kan lande den højeste månedsløn. Og hvor du i undersøgelsen får den laveste løn.

Klik på hver enkelt artikel herunder for at læse mere.


I disse 10 danske selskaber får it-medarbejderne den laveste løn: Se hele listen her
I det private erhvervsliv stiger lønnen hos de danske it-ansatte eksplosivt, men lønnen i den offentlige sektor har svært ved at følge med. Det viser listen over de 10 virksomheder, som betaler danske it-ansatte den laveste månedlige gennemsnitsløn. Se de 10 virksomheder, og hvad lønnen er her.


I disse 10 danske virksomheder får it-medarbejderne den højeste løn: Se hvor meget man tjener her
Landets finansielle virksomheder betaler de højeste it-lønninger i Danmark. Se de 10 virksomheder, der betaler den højeste løn til danske it-ansatte - og hvor meget de betaler.


It-lønningerne stiger med den højeste procentsats i 10 år: Se de voldsomme stigninger her
Lønnen buldrer afsted i den danske it-sektor. Lønstigningerne blandt privatansatte Prosa-medlemmer er den højeste i 10 år. Og det er særligt de teknisk stærke it-folk, der for alvor kan se lønkontoen bugne i slutningen af måneden. Tjek tallene her.


Ny lønstatistik: Disse danske it-uddannelser giver den bedste løn
Der er store forskelle mellem lønniveauet på de videregående it-uddannelser. Her er listen over de it-uddannelser, der giver den bedste løn.