Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Photo by Carlos Muza on Unsplash)

Femte underskud til Coinify i træk - går på jagt efter ny kapital

Det danske kryptovaluta-selskab Coinify lander for femte år i træk underskud. Selskabet går på jagt efter ny kapital.

For femte år i træk taber kryptovalutaselskabet Coinify penge, og selskabet går nu på jagt efter ny kapital, skriver Børsen.

Coinify landede i 2018 et underskud på 22 millioner kroner.

Det betyder, at selskabet aldrig har tjent en krone siden etableringen i 2014. Coinify kom i 2017 ud med et underskud på 14 millioner kroner.

Direktør Mark Højgaard erklærer sig til Børsen ‘ganske tilfreds’ med resultatet.

Selskabet vil nu forsøge at rejse et trecifret millionbeløb.

“Vi satser på at rejse penge i slutningen af året, og vi har en meget fin dialog med vores investorer, så i øjeblikket er vi i stand til at fokusere mere på produktet end på at skulle rejse penge," siger Mark Højgaard til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere