Artikel top billede

Mjølner satser igen på offentlige opgaver efter 10 års fravalg: En bestemt faktor har gjort det offentlige marked attraktivt igen

Interview: Det offentlige marked ændrer sig, og det får nu Mjølner Informatics til at gå benhårdt efter de offentlige udbud. "Vi forventer, at det offentlige bliver en væsentlig del af vores omsætning i årene, der kommer," siger direktør Brian Jeppesen. Se planerne her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i Mjølners nyligt genoptagede forretningsområde
  • Hvorfor it-selskabet tidligere har fravalgt offentlige opgaver
  • Hvilke offentlige opgaver har Mjølner allerede vundet?
664
3:30 min
Gennem de seneste 10 år har offentlige opgaver været uinteressante for software-selskabet Mjølner Informatics.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.