Artikel top billede

Nemlig.com stormer frem efter nyt online-sats: "Det er gået rigtig godt”

Den danske online-supermarkedskæde har stor succes med sin nye satsning på måltidskasser.

Igennem de seneste måneder har online-supermarkedet Nemlig.com haft stor succes med en ny satsning på de såkaldte måltidskasser.

“Det er gået rigtig godt, og vi oplever ikke nogen opbremsning hos os," siger Stefan Plenge, administrerende direktør i Nemlig.com til Fødevarewatch.

Direktøren vil dog ikke sætte tal på succesen, men fortæller til mediet, at der er tale om to-cifret vækstrater.

Nemlig.com sidder i dag på 15 procent af markedet for måltidskasser og er dermed den næststørste på markedet. Ifølge Stefan Plenge skyldes det selskabet fleksible online-model, der giver kunderne stor fleksibilitet.

Nemlig.com skiftede tidligere på året ud i topledelsen, og udnævnet blandt andet virksomhedens forhenværende CIO blev ny innovationsdirektør, mens it-udviklingschefen blev CIO.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere