Artikel top billede

It-branchens himmelstormere: Så meget er værdien på de mest succesfulde danske it-virksomheder vokset på et år - se listen her

De store danske it-successer 2019: Computerworld sætter for tredje år i træk fokus på de største danske it-succeser målt på valuation. Deres samlede værdi er vokset til 290 milliarder kroner i 2019. Tilsammen beskæftiger de 50 virksomheder nu 40.000 medarbejdere ... omtrent lige så mange, som der bor på Bornholm. Se listen her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Adgang til at læse hele listen.
  • Listen med de 10 boblere.
  • Forklaringen på, hvordan Computerworld udvælger virksomhederne til listen.
620
3:15 min
Hvis man er i tvivl, om det generelt er en god idé at investere i dansk-etablerede it-virksomheder, så vil et kig på årets liste over de største danske it-succeser måske give et svar.

Sidste år var den samlede værdi af de 50 selskaber på listen 260 milliarder kroner.

I år er den samlede værdi af selskaberne på listen imponerende 290 milliarder kroner. Der er godt nok skiftet ud på nogle af pladserne, men væksttendensen er ikke til at tage fejl af.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Store virksomheder rammes på stribe: Derfor ser vi så mange højtprofilerede cyberangreb lige nu

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny arbejdsplads venter de 220 ansatte i SAP Danmark efter corona: "Vi sidder lige nu og kigger på lovgivning, kontrakter og forsikringer og alle de her praktiske ting"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor har TDC udpeget ny topchef for Nuuday


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.