Artikel top billede

Nets pumpede penge ind i topchefers investeringer i Nets inden salg

Danske Nets betalte i strid med udmeldinger en del af topchefers investeringer i kritiseret incitamentsprogram.

Den danske betalingskoncern Nets udbetalte bonus til 70 udvalgte chefer, som var øremærket investeringer i et udskældt incitaments-program, skriver Børsen.

Incitamentsprogrammet blev med børsnoteringen af Nets i 2016 værdisat til mere end 1,6 milliarder kroner.

Ifølge avisen fik cheferne efter skat i alt udbetalt 12 millioner kroner ‘betalt af arbejdsgiveren.’

“De udvalgte chefer [brugte] de 12 millioner kroner fra Nets på at sikre sig selv en større andel af gevinsten og en mindre risiko for tab, når Nets siden skulle sælges," skriver avisen.

Nets pressechef, Søren Winge, skriver til avisen, at ‘allokeringen’ af midlerne skyldes, at omkostningerne til incitamentsprogrammet viste sig at være større end forventet.

Læs også:

Top-ledelsen i Nets kan have scoret store gevinster på aftaler, som nu er meldt til politiet

Nets' overskud styrtdykker med 900 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere