Artikel top billede

Nets pumpede penge ind i topchefers investeringer i Nets inden salg

Danske Nets betalte i strid med udmeldinger en del af topchefers investeringer i kritiseret incitamentsprogram.

Den danske betalingskoncern Nets udbetalte bonus til 70 udvalgte chefer, som var øremærket investeringer i et udskældt incitaments-program, skriver Børsen.

Incitamentsprogrammet blev med børsnoteringen af Nets i 2016 værdisat til mere end 1,6 milliarder kroner.

Ifølge avisen fik cheferne efter skat i alt udbetalt 12 millioner kroner ‘betalt af arbejdsgiveren.’

“De udvalgte chefer [brugte] de 12 millioner kroner fra Nets på at sikre sig selv en større andel af gevinsten og en mindre risiko for tab, når Nets siden skulle sælges," skriver avisen.

Nets pressechef, Søren Winge, skriver til avisen, at ‘allokeringen’ af midlerne skyldes, at omkostningerne til incitamentsprogrammet viste sig at være større end forventet.

Læs også:

Top-ledelsen i Nets kan have scoret store gevinster på aftaler, som nu er meldt til politiet

Nets' overskud styrtdykker med 900 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere