Artikel top billede

Sæt fokus på it-ledelse: Kom med på konference om digitaliseringsledelse, organisering og adfærdsdesign

Kom på Computerworlds konference Digitaliseringsledelse 2.0 og bliv klogere på digitaliseringsledelse, organisering og adfærdsdesign.

Den digital transformation betyder, at digitaliseringen er rykket ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden. Det er godt, for en succesfuld digitalisering kan udgøre forskellen mellem ordinær og ekstraordinær.

I takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Det åbne spørgsmål er, hvordan leder du den hastige forandring i organisationen? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

På Computerworlds konference Digitaliseringsledelse 2.0 kan du derfor høre Christian Agger, Head of Digital and Business Transformation hos Satair, fortælle om selskabets store rejse, der skal forandre reservedelsvirksomheden fra en traditionel forretning til en global B2B-platform a la kinesiske Alibaba (hør Computerworlds podcast med Christian Agger her).

Rejsen mod cloud kræver forandringsledelse

Ud over Satair kan du på Digitaliseringsledelse 2.0 høre oplæg om innovation fra Natasha Friis Saxberg og få indsigt i, hvordan CIO i FLSmidth, Mads Madsbjerg, håndterer de organisatoriske og menneskelige forandringer, som virksomhedens omstilling til cloud medfører.

Adfærdsdesigner Henrik Dresbøll, stifter af det første bureau for adfærdsdesign i Danmark, runder seminaret af ved at stille skarpt på de konkrete værktøjer, cases og tips og tricks, der hjælper med at skabe forandring, nye vaner og handlinger i organisationen.

Du kan se hele programmet samt tilmelde dig på konferencens hjemmeside