Artikel top billede

Sæt fokus på it-ledelse: Kom med på konference om digitaliseringsledelse, organisering og adfærdsdesign

Kom på Computerworlds konference Digitaliseringsledelse 2.0 og bliv klogere på digitaliseringsledelse, organisering og adfærdsdesign.

Den digital transformation betyder, at digitaliseringen er rykket ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden. Det er godt, for en succesfuld digitalisering kan udgøre forskellen mellem ordinær og ekstraordinær.

I takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Det åbne spørgsmål er, hvordan leder du den hastige forandring i organisationen? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

På Computerworlds konference Digitaliseringsledelse 2.0 kan du derfor høre Christian Agger, Head of Digital and Business Transformation hos Satair, fortælle om selskabets store rejse, der skal forandre reservedelsvirksomheden fra en traditionel forretning til en global B2B-platform a la kinesiske Alibaba (hør Computerworlds podcast med Christian Agger her).

Rejsen mod cloud kræver forandringsledelse

Ud over Satair kan du på Digitaliseringsledelse 2.0 høre oplæg om innovation fra Natasha Friis Saxberg og få indsigt i, hvordan CIO i FLSmidth, Mads Madsbjerg, håndterer de organisatoriske og menneskelige forandringer, som virksomhedens omstilling til cloud medfører.

Adfærdsdesigner Henrik Dresbøll, stifter af det første bureau for adfærdsdesign i Danmark, runder seminaret af ved at stille skarpt på de konkrete værktøjer, cases og tips og tricks, der hjælper med at skabe forandring, nye vaner og handlinger i organisationen.

Du kan se hele programmet samt tilmelde dig på konferencens hjemmeside
Premium
Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år
Den danske del af Capgemini vil tage en langt større bid af det danske SAP-marked, som ifølge dansk landechef Claus Rydkjær står overfor en mulig eksplosion som følge af overgangen til S/4HANA. Op til 40 nye ansatte skal gøre Capgemini i stand til at tredoble SAP-forretningen på bare et år. "Vi mener, tidspunktet er nu," siger Claus Rydkjær til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.