Artikel top billede

Tidligere dansk Kaspersky-chef lander nyt direktør-job

Den tidligere landechef for Kaspersky Lab i Danmark, Leif Jensen, har landet et nyt job hos endnu et anti-virus selskab.

I december måtte Leif Jensen sige farvel til sin stilling som landechef hos det russiske antivirus firma Kaspersky Lab.

Stillingen som landechef i Danmark blev nedlagt af Kaspersky og derfor blev Leif Jensen samtidig fyret fra virksomheden.

"Min egen rolle er blevet overflødiggjort som led i en strukturel ændring," lød det fra den tidligere landechef efter fyringen.

Læs også: Kaspersky fyrer sin danske landechef: "Mit job er blevet overflødiggjort"

Men nu har den danske it-sikkerhedschef fundet et nyt job, denne gang hos slovenske ESET, der også leverer antivirus.

Det skriver han selv på Linkedin.

Leif Jensen bliver såkaldt channel diretør for ESET i Norden, og får kontor i selskabets hovedsæde for den nordiske afdeling i Kungälv i Sverige.

“Jeg har haft mulighed for at møde de svenske og danske teams og den umiddelbare konklusion er klar: Med de her fantastiske lokale folk, en top professionelt, agil virksomhed og markeds ledende cybersikkerhedsteknologi - 'the sky is the limit',” skriver Leif Jensen på Linkedin.

ESET er stiftet i 1992 i det tidligere Tjekkoslovakiet og er i dag til stede i omkring 180 lande.

Læs også:

Dansk Kaspersky-direktør: "Center for Cybersikkerhed opererer på et fantasibaseret grundlag"

Sådan får du topchefen til at betale for bedre it-sikkerhed: "Industrien har stopfodret markedet med skræmmehistorier"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.