Artikel top billede

Styrelse klar med nyt udbud om software til skoleelever for 80 millioner kroner

Styrelsen for Undervisning og kvalitet er klar med et nyt udbud om levering af software til skoleelever for 80 millioner kroner.

Der skal etableres en ny rammeaftale for levering af software til skoleelever med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser.

Det fremgår af et nyt it-udbud til en samlet værdi på 80 millioner kroner fra Styrelsen for Undervisning og kvalitet.

Udbuddet handler blandt om levering af ordforslagssoftware, oplæsningssoftware og OCR-software (tekstgenkendelsessoftware).

”Formålet med udbuddet er at etablere en rammeaftale med én forhandler af et bredt sortiment af kompenserende software,” lyder det i udbudsmaterialet.

Det fremgår også af udbuddet, at softwaren skal sikre, at de pågældende elever kan deltage i uddannelse og skolegang på lige fod med andre elever på grundskoler, kostskoler og ungdomsuddannelser.

Læs også: 12 kommuner går sammen om stort it-indkøb til knap 150 millioner kroner

Aflyser tidligere udbud

Samtidig med lanceringen af det nye udbud aflyser Styrelsen for Undervisning og kvalitet et tidligere udbud, hvori der indgik lignende software-pakker.

I meddelelsen om det annullerede udbud lyder det:

”Ordregiver har konstateret uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet, herunder i forhold til prisbilaget. Ordregiver har derfor dags dato fremsendt bekendtgørelse om annullation af udbuddet. Ordregiver forventer også dags dato at fremsende ny bekendtgørelse om genudbud, hvor uhensigtsmæssighederne i udbudsmaterialet er rettet, og ordregiver opfordrer derfor alle interesserede leverandører til at holde sig orienteret om offentliggørelse af genudbuddet.”

Deadlinen for at deltage i det nye udbud udløber ved midnat den 3. juni 2019.

Læs også:
Vi er endelig nået til en form for deadline for en af de allerstørste cloud-udbud herhjemme - og det har været dyrt for it-branchen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.