Artikel top billede

Styrelse klar med nyt udbud om software til skoleelever for 80 millioner kroner

Styrelsen for Undervisning og kvalitet er klar med et nyt udbud om levering af software til skoleelever for 80 millioner kroner.

Der skal etableres en ny rammeaftale for levering af software til skoleelever med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser.

Det fremgår af et nyt it-udbud til en samlet værdi på 80 millioner kroner fra Styrelsen for Undervisning og kvalitet.

Udbuddet handler blandt om levering af ordforslagssoftware, oplæsningssoftware og OCR-software (tekstgenkendelsessoftware).

”Formålet med udbuddet er at etablere en rammeaftale med én forhandler af et bredt sortiment af kompenserende software,” lyder det i udbudsmaterialet.

Det fremgår også af udbuddet, at softwaren skal sikre, at de pågældende elever kan deltage i uddannelse og skolegang på lige fod med andre elever på grundskoler, kostskoler og ungdomsuddannelser.

Læs også: 12 kommuner går sammen om stort it-indkøb til knap 150 millioner kroner

Aflyser tidligere udbud

Samtidig med lanceringen af det nye udbud aflyser Styrelsen for Undervisning og kvalitet et tidligere udbud, hvori der indgik lignende software-pakker.

I meddelelsen om det annullerede udbud lyder det:

”Ordregiver har konstateret uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet, herunder i forhold til prisbilaget. Ordregiver har derfor dags dato fremsendt bekendtgørelse om annullation af udbuddet. Ordregiver forventer også dags dato at fremsende ny bekendtgørelse om genudbud, hvor uhensigtsmæssighederne i udbudsmaterialet er rettet, og ordregiver opfordrer derfor alle interesserede leverandører til at holde sig orienteret om offentliggørelse af genudbuddet.”

Deadlinen for at deltage i det nye udbud udløber ved midnat den 3. juni 2019.

Læs også:
Vi er endelig nået til en form for deadline for en af de allerstørste cloud-udbud herhjemme - og det har været dyrt for it-branchen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere