Styrelse klar med nyt udbud om software til skoleelever for 80 millioner kroner

Styrelsen for Undervisning og kvalitet er klar med et nyt udbud om levering af software til skoleelever for 80 millioner kroner.

Der skal etableres en ny rammeaftale for levering af software til skoleelever med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser.

Det fremgår af et nyt it-udbud til en samlet værdi på 80 millioner kroner fra Styrelsen for Undervisning og kvalitet.

Udbuddet handler blandt om levering af ordforslagssoftware, oplæsningssoftware og OCR-software (tekstgenkendelsessoftware).

”Formålet med udbuddet er at etablere en rammeaftale med én forhandler af et bredt sortiment af kompenserende software,” lyder det i udbudsmaterialet.

Det fremgår også af udbuddet, at softwaren skal sikre, at de pågældende elever kan deltage i uddannelse og skolegang på lige fod med andre elever på grundskoler, kostskoler og ungdomsuddannelser.

Læs også: 12 kommuner går sammen om stort it-indkøb til knap 150 millioner kroner

Aflyser tidligere udbud
Samtidig med lanceringen af det nye udbud aflyser Styrelsen for Undervisning og kvalitet et tidligere udbud, hvori der indgik lignende software-pakker.

I meddelelsen om det annullerede udbud lyder det:

”Ordregiver har konstateret uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet, herunder i forhold til prisbilaget. Ordregiver har derfor dags dato fremsendt bekendtgørelse om annullation af udbuddet. Ordregiver forventer også dags dato at fremsende ny bekendtgørelse om genudbud, hvor uhensigtsmæssighederne i udbudsmaterialet er rettet, og ordregiver opfordrer derfor alle interesserede leverandører til at holde sig orienteret om offentliggørelse af genudbuddet.”

Deadlinen for at deltage i det nye udbud udløber ved midnat den 3. juni 2019.

Læs også:
Vi er endelig nået til en form for deadline for en af de allerstørste cloud-udbud herhjemme - og det har været dyrt for it-branchen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
David Heinemeier Hanssons virksomhed Basecamp overvejer at droppe cloud-giganterne og flytte i egne datacentre: “I Basecamp skal vi helt ned på at bruge nul procent teknologi fra big tech“
Interview: Den berømte danske udvikler David Heinemeier Hansson vil frigøre sig fra tech-giganterne. Derfor overvejer hans virksomhed Basecamp at flytte fra clouden og tilbage i eget datacenter.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.