Artikel top billede

Apples CEO Tim Cook (tv) og SAPs CEO Bill McDermott (th) på scenen til Sapphire 2019 konferencen

Apple-boss Tim Cook kom på overraskende besøg hos SAP: "Vi tror virkeligt på retten til privatlivets fred - også når det bliver besværligt og upopulært."

Tim Cook, Apples CEO, kom tirsdag på overraskende besøg i Florida. Han høstede et af dagens største bifald da han slog fast, at Apple og SAP er dedikeret til privatlivets fred. Computerworld var med.

Premium Kun for abonnenter
Sapphire 2019, Orlando: "Når man laver forretning så har man mange bekendte. Men Apple er mere end en bekendt, Apple er en ægte ven."

Det slog SAPs CEO Bill McDermott fast da Apples CEO Tim Cook overraskende trådte ind på scenen tirsdag morgen amerikansk tid, til SAPs årlige store konference, kaldet Sapphire.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Den offentlige sektor plages af en forsigtighedskultur, mener Just-Eat-rigmand: "Vi skal tillade, at der tages flere risici i forbindelse med test af nye it-løsninger"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Berygtet botnet er lige nu den største cybertrussel: Tusindvis af danske virksomheder ramt i december

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Truende retssager, beskyldninger om sexchikane og en astronomisk topchef-løn: Sådan gik det til da Microsoft sendte chokbølger gennem spilverdenen med opkøbet af Blizzard

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpe stigning i ransomware-angreb: Så mange millioner kroner koster et brud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Efter de første otte timer uden strøm besluttede politiet at aktivere Grønlands Beredskabsstab, hvor jeg sad sammen med politiet, Arktisk Kommando, sundhedsvæsenet og brandvæsenet”