Artikel top billede

Netcompany stormer frem: Har nu mere end 2.000 ansatte

Netcompany sætter nu en tyk streg under, at selskabet er en landets helt store it-arbejdspladser.

Danske Netcompany har vind i sejlene i øjeblikket.

Det fremgår af selskabets helt nye kvartalsregnskab, der viser, at Netcompany nu har rundet de magiske 2.000 ansatte og i gennemsnit havde 2098,9 fuldtidsansatte medarbejdere i det første kvartal af 2019.

Det er en fremgang på 332 medarbejdere i løbet af de seneste 12 måneder.

Dermed cementerer selskabet sin position som en af Danmarks helt store it-arbejdspladser.

Til sammenligning havde IBM’s danske afdeling ifølge Computerworlds brancheguide 1761 ansatte ved udgangen af 2017, mens KDM havde 2583 ansatte.

Omsætningen vokser

Regnskabet viser ligeledes en omsætning, der er vokset fra 517 millioner kroner i første kvartal 2018 til 597,9 millioner kroner i første kvartal 2019.

Netcompany kom desuden ud af kvartalet med en omsætning på 98,7 millioner kroner, hvilket er næsten dobbelt så meget som samme kvartal sidste år. Dengang lød overskuddet på 51,2 millioner kroner.

Læs også: Computerworlds image-undersøgelse: Netcompany er det bedste danske it-brand, men ligger i bund på CSR
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.