Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Netcompany stormer frem: Har nu mere end 2.000 ansatte

Netcompany sætter nu en tyk streg under, at selskabet er en landets helt store it-arbejdspladser.

Danske Netcompany har vind i sejlene i øjeblikket.

Det fremgår af selskabets helt nye kvartalsregnskab, der viser, at Netcompany nu har rundet de magiske 2.000 ansatte og i gennemsnit havde 2098,9 fuldtidsansatte medarbejdere i det første kvartal af 2019.

Det er en fremgang på 332 medarbejdere i løbet af de seneste 12 måneder.

Dermed cementerer selskabet sin position som en af Danmarks helt store it-arbejdspladser.

Til sammenligning havde IBM’s danske afdeling ifølge Computerworlds brancheguide 1761 ansatte ved udgangen af 2017, mens KDM havde 2583 ansatte.

Omsætningen vokser

Regnskabet viser ligeledes en omsætning, der er vokset fra 517 millioner kroner i første kvartal 2018 til 597,9 millioner kroner i første kvartal 2019.

Netcompany kom desuden ud af kvartalet med en omsætning på 98,7 millioner kroner, hvilket er næsten dobbelt så meget som samme kvartal sidste år. Dengang lød overskuddet på 51,2 millioner kroner.

Læs også: Computerworlds image-undersøgelse: Netcompany er det bedste danske it-brand, men ligger i bund på CSR
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere