Symantecs topchef stopper med omgående virkning på grund af syg far - aktiekurs styrtdykker

Det store it-sikkerhedsselskab Symantecs topchef trækker sig pludselig fra stillingen og fratræder med omgående virkning. Aktiekursen styrtdykker.

Det store antivirus-selskab Symantec skal med omgående virkning ud og lede efter en ny topchef.

Det sker efter, at selskabet torsdag pludselig meddelte, at topchef Greg Clark med omgående virkning fratræder sin stilling.

Han bliver nu midlertidigt afløst af bestyrelsesmedlemmet Richard Hill, der er blevet indsat som CEO, indtil der er blevet fundet en permanent afløser.

Aktiekursen styrtdykker
Topchefens pludselige afgang fik straks selskabets aktiekurs til at styrtdykke. Alene i timerne efter meldingen dykkede kursen med mere end 15 procent.

Greg Clark har været topchef for det store selskab siden 2016.

Ifølge flere amerikanske medier meldte Greg Clark i slutningen af april, at han ønskede at tilbringe mere tid med sin gamle og alvorligt syge far.

Flere steder peges der desuden på, at Symantecs omsætning i kvartalet er faldet til 1,19 milliarder dollar.

Topchefen har ifølge amerikanske medier ikke regnet det for en mulighed både at rette skuden op og passe sin syge far på samme tid.

Således siger Richard Hill til flere medier, at ‘presset er ret højt, da vi ønsker at fortsætte med at levere stærke finansielle resultater og vækst på toplinien.’

Til Reuters siger Wedbush-analytiker Daniel Ives, at topchefens afgang er ‘en enorm katastrofe.’

“De finansielle fremtidsudsigter kombineret med en pludselig CEO-opsigelse vil blive en stor mavepuster. Der er mange spørgsmål med kun få svar,” siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner
Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.