Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Netcompany overtager hollandsk it-komet med 100 medarbejdere

Netcompany køber sig ind i det hollandske marked med opkøbet af it-virksomheden QDelft.

It-serviceselskabet Netcompany indgår en købsaftale med den fremstormende hollandske it-virksomhed QDelft. Det oplyser selskaberne i en pressemeddelse.

Den hollandske it-udviklings og konsulentvirksomhed er i 2019 blevet kåret som en af Hollands 250 hurtigst voksende virksomheder. Selskabet tæller både statslige, kommunale og private kunder.

Se også: Kæmpe Netcompany-kontrakt blev annulleret efter klage fra eBoks

Med handlen håber Netcompany at blive et skridt tættere på at blive ledende indenfor it-services i Nordeuropa.

Med handlen satser it-koncernen på at øge salget af sine services samt få øget vidensdeling og synergier på tværs af selskabets aktiviteter i Danmark, Norge, Storbritannien og Holland.

”Jeg er meget glad for, at vi med QDelft har fundet nøglen til det attraktive hollandske IT-marked. De har et imponerende og super kompetent team, der som Netcompany har vist både vilje og evne til at vinde og fremfor alt levere kvalitet," siger André Rogaczewski, administrerende direktør og medstifter hos Netcompany.

"Den kultur er et afgørende parameter for os. Nu står vi endnu stærkere positioneret til at fortsætte væksten på det nordeuropæiske marked helt i tråd med vores ambitiøse vækststrategi ” siger han.

QDelft tæller i alt 100 medarbejdere, som vil slutte sig til Netcompanys nuværende stab på over 2.000 ansatte.

Tidligere på året oplyste Netcompany, at selskabet måtte afblæse et opkøb i de markeder, hvor selskabet havde planer om at ekspandere: Holland, Finland eller Sverige.

Se også: Efter Netcompanys skattegevinst: Politisk flertal efterlyser strammere regler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere