Artikel top billede

Netcompany overtager hollandsk it-komet med 100 medarbejdere

Netcompany køber sig ind i det hollandske marked med opkøbet af it-virksomheden QDelft.

It-serviceselskabet Netcompany indgår en købsaftale med den fremstormende hollandske it-virksomhed QDelft. Det oplyser selskaberne i en pressemeddelse.

Den hollandske it-udviklings og konsulentvirksomhed er i 2019 blevet kåret som en af Hollands 250 hurtigst voksende virksomheder. Selskabet tæller både statslige, kommunale og private kunder.

Se også: Kæmpe Netcompany-kontrakt blev annulleret efter klage fra eBoks

Med handlen håber Netcompany at blive et skridt tættere på at blive ledende indenfor it-services i Nordeuropa.

Med handlen satser it-koncernen på at øge salget af sine services samt få øget vidensdeling og synergier på tværs af selskabets aktiviteter i Danmark, Norge, Storbritannien og Holland.

”Jeg er meget glad for, at vi med QDelft har fundet nøglen til det attraktive hollandske IT-marked. De har et imponerende og super kompetent team, der som Netcompany har vist både vilje og evne til at vinde og fremfor alt levere kvalitet," siger André Rogaczewski, administrerende direktør og medstifter hos Netcompany.

"Den kultur er et afgørende parameter for os. Nu står vi endnu stærkere positioneret til at fortsætte væksten på det nordeuropæiske marked helt i tråd med vores ambitiøse vækststrategi ” siger han.

QDelft tæller i alt 100 medarbejdere, som vil slutte sig til Netcompanys nuværende stab på over 2.000 ansatte.

Tidligere på året oplyste Netcompany, at selskabet måtte afblæse et opkøb i de markeder, hvor selskabet havde planer om at ekspandere: Holland, Finland eller Sverige.

Se også: Efter Netcompanys skattegevinst: Politisk flertal efterlyser strammere regler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.