Artikel top billede

Sentia dropper nye opkøb efter direktørskifte: Her er den nye topchefs planer for det kommende år

Sentia Danmark har for tredje gang på under halvandet år skiftet topchefen ud. Strategien er dog den samme forsikrer den nye direktør, Finn Vagner, om. Men antallet af opkøb kommer til at ændre sig markant, varsler den nye direktør.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Den nye topchefs planer for Sentia
  • Hvorfor selskabet ikke satser på nye opkøb det kommende år
722
3:45 min
Der bliver ikke ændret ved strategien for Sentia Danmark selv topchefen nu hedder Finn Vagner.

Det forsikrer den nye direktør for det hollandske selskab, der samtidig bliver den tredje mand i spisden for Sentia Danmark på bare seks måneder.

Men selvom strategien bliver den samme kommer antallet af nye opkøb til at falde markant, lyder det fra den nytiltrådte direktør.

“Strategien bliver først og fremmest den samme. Vi skal umiddelbart ikke ud at købe flere virksomheder, men når det så e

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”