Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Københavns Universitet har brugt 18 millioner kroner på kuldsejlet it-system

Københavns Universitet nåede at investere 18 millioner kroner og 30.000 mandetimer i HR-systemet Epos, inden det blev skrottet i sommer.

Københavns Universitet har brugt 18 millioner kroner og mere end 30.000 mandetimer på det kuldsejlede it-system Epos, skriver Version2.

Epos, der er et system til personaleadministration, blev lagt i graven i sommer, efter at udviklingsprojektet havde været undervejs i fem år.

Begrundelsen var dengang forsinkelser og utilfreds, hvilket fik universitetet til at ophæve kontrakten med leverandøren Azets.

Epos skulle ellers have afløst det gamle ScanPas-system, som universitetet med ophævelsen af kontrakten vendte tilbage til.

Det kan du læse mere om her: Københavns Universitet dropper nyt it-system efter fem års udvikling: Fortsætter med 20 år gammelt system.

Version2 skriver, at aktindsigt viser, at Københavns Universitet inden det kom så vidt nåede at spendere 18 millioner kroner og anvende seks forskellige konsulenthuse og 30.000 mandetimer på projektet.

Undervejs blev budgettet hævet fra 12 millioner kroner til 18 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere