Artikel top billede

Skal du i gang med en blockchain-revolution? Her er seks toneangivende værktøjer

Blockchain rummer potentielt enorme gevinster for virksomheder verden over. Men udsigten til at skulle opbygge et blockchain-netværk fra bunden, får måske mange til at hoppe fra. Der er dog masser af værktøjer og biblioteker i markedet. Her er et kig på seks af de mest toneangivende.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Derfor skal du afsøge markedet for et relevant blockchain-værktøj
  • Her er seks bud på de bedste i markedet
  • Kort beskrivelse af de seks værktøjer
1.073
5:30 min
Projekter med blockchain er i gang verden over, hvor virksomheder kæmper med den nye teknologi. Teknologien, der er mest af alt kendt fra Bitcoin og andre cryptovalutaer, kan muligvis rumme enorme gevinst.

It-analysehuset Gartner mener, at teknologien fortsat er umoden, ringe forstået og uprøvet i kritiske sammenhænge, men vurderer samtidig, at den potentielle gevinst ved blockchain kan være så eksplosiv, at du bør holde nøje øje med teknologien over de kommende år.

Men at bringe enterpr

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.