IDG News Service

E-Mail

newsservice@computerworld.dk

1.544 artikler på Computerworld

IDG News Service

Premium

It-chefens rolle ændrer sig dramatisk: Sådan ser it-chefens ni gyldne regler ud netop nu

De gamle regler, som it-chefen førhen kunne sværge til, er udvisket og erstattet med nye i takt med teknologiske og strategiske ændringer. Vi har taget et kig på ni regler, der for alvor har ændret it-chefens rolle i virksomheden.

12. december 2018 kl. 12.41 | læs »
Premium

Her er 12 af markedets bedste BI-værktøjer lige nu: Find det der matcher dig bedst

Markedet svømmer i værktøjer inden for feltet business intelligence. Vi har set på 12, der meget vel kan gå hen og blive dit yndlingsværktøj i 2019. Der er lidt for enhver smag, både til den store virksomhed med dedikeret BI-afdeling og den mindre, der vil forsøge sig med en gratis model.

11. december 2018 kl. 11.45 | læs »
Premium

IBM har taget munden alt for fuld med Watson-satsning i sundhedssektoren - løsningen bliver først helt klar om 10-15 år, mener eksperter

IBM har haft store problemer med at levere varen med den kunstige intelligens Watson. Udviklingen er kommet for tidligt ud af inkubations-fasen, mener eksperter. Tirsdag aften skal Region H tage stilling til, om IBM-aftale skal annulleres tre år før tid.

19. november 2018 kl. 13.02 | læs »
Premium

Galt igen med Windows: Server-fejl nedgraderer og sletter Windows 10 Pro-licenser - se her, hvad du skal gøre

En fejl hos Microsoft gør, at Windows 10 Pro brugere får deres licenser nedgraderet eller sløjfet. En løsning er på trapperne.

9. november 2018 kl. 12.47 | læs »
Premium

Blockchain i praksis: Her er seks lovende pilotprojekter

Projekter med blockchain er i gang verden over, hvor virksomheder kæmper med den nye og umodne teknologi, som måske rummer enorme gevinster. Her er seks lovende pilot-projekter, som er i gang med at presse værdi ud af teknologien.

8. november 2018 kl. 11.45 | læs »
Premium

Gartner: Derfor bør CIO'erne sige nej til blockchain i et stykke tid endnu

Der er stærkt stigende interesse for blockchain blandt CIO’er. Men man kan godt tage det lidt med ro, lyder det fra analysehuset Gartner. For blockchain rummer problemer, som skal adresseres, inden man sikkert kan rulle ud i stor skala.

2. november 2018 kl. 11.57 | læs »

Oracle: Slut med ond cirkel af uforudsigelige kæmpe-opdateringer til vores systemer

Med Oracles store cloud-satsning skal det være slut med selskabets 'onde cirkel' af uforudsigeige opdateringer. Nu indfører Oracle faste, skemalagte opdateringer til alle enterprise-applikationer via clouden.

31. oktober 2018 kl. 13.29 | læs »

Test: Googles Home Hub er billigst - og bedst - blandt smartdisplays

Prisen gør Googles første smartdisplay, Home Hub, interessant, selv om den ikke kan foretage videoopkald.

24. oktober 2018 kl. 15.40 | læs »
Premium

Ny Chrome-version kan føre til et gennembrud for PWA'erne: Google og Microsoft satser på denne nye type apps

Progressive web apps - eller PWA’er - kommer du til at høre meget mere til. Både Microsoft og Google har kastet deres kærlighed på disse apps. Se her, hvad de to selskaber ser i PWA’erne.

22. oktober 2018 kl. 15.34 | læs »
Premium

Fem vigtige CRM-trends, som det er værd at holde øje med

Aldrig har forholdet til dine kunder været vigtigere - og CRM-systemerne er godt på vej til at skifte over mod en mere holistisk tilgang, som er drevet af masser af data. Her har du fem vigtige trends, som dominerer brugen af CRM lige nu.

18. oktober 2018 kl. 14.31 | læs »