IDG News Service

E-Mail

newsservice@computerworld.dk

1.572 artikler på Computerworld

IDG News Service

Premium

AMD’s brutale Ryzen 3 processor imponerer i test: Så meget fører den over konkurrenterne

AMD er tilbage i historisk topform med sin nyeste generation af processorer.

9. juli 2019 kl. 11.58 | læs »
Premium

Er dit netværk sikkert? Her har du 10 super-effektive værktøjer til penetrations-test (de fleste er gratis)

Her har du 10 effektive værktøjer, som du kan anvende til selv at penetrationsteste dine systemer for huller, sårbarheder og problemer.

21. juni 2019 kl. 15.59 | læs »
Premium

Flash nærmer sig sin dødsdag: Se hvordan din browser allerede nu indstilles til aflivningen

Adobes Flash Player nærmer sig sin pensionerings-dato, hvor Adobe vil lægge teknologien i graven. Se her, hvordan de forskellige browser-leverandører håndterer situationen.

21. juni 2019 kl. 09.00 | læs »
Premium

Danske Trustpilot er godt på vej til at blive helt serverless: Vil udløse kæmpe besparelser

Danske Trustpilot har siden 2016 haft en 'serverless first'-strategi. Det betyder ikke kun store besparelser, men også langt hurtigere opsætning af nye services og bedre mulighed for at eksperimentere. I dag har selskabet næsten ingen virtuelle servere længere: "Vi har elimineret det hele. De kan bare gå ind og sætte det op og have det hele kørende."

20. juni 2019 kl. 14.16 | læs »
Premium

Cisco og IBM på vej med ny arkitektur: Smelter datacenter- og cloud-produkter sammen

Cisco og IBM er godt i gang med at udvikle en helt ny arkitektur, der skal smede to af selskabernes store produkt-områder sammen.

20. juni 2019 kl. 13.25 | læs »
Premium

AWS, Azure eller Google: Hvilken cloud-platform bør du vælge?

Amazon Web Serivces (AWS), Microsoft Azure og Google Cloud Platform deler mange ligheder. Men der er også forskelle ved de tre cloud-løsninger, som man bør tage bestik af, når man skal foretage det kritiske valg og vælge den rigtige cloud-leverandør.

19. juni 2019 kl. 09.27 | læs »
Premium

Automatisering og kunstig intelligens vil fjerne utallige it-jobs: Her er de stillinger, der står først for skud og strategien til at forblive relevant

Flere og flere opgaver i it-afdelingen bliver overtaget af softwarerobotter og intelligente algoritmer. Her er de stillinger, der vil forsvinde, og de kompetencer, du som it-professionel bør fokusere på.

11. juni 2019 kl. 09.00 | læs »
Premium

Skal du have værdi ud af din data? Disse fire data analytics-trends vil dominere 2019

Data analytics er et af de hotteste emner i forbindelse med virksomheders jagt på at skabe værdi ud af stigende mængder af data. Men har du kontrol over, hvordan du skal fokusere din indsats i forhold til data analytics? Her er fire trends, som du bør være opmærksom på i 2019.

28. maj 2019 kl. 09.00 | læs »
Premium

Skal du i gang med en blockchain-revolution? Her er seks toneangivende værktøjer

Blockchain rummer potentielt enorme gevinster for virksomheder verden over. Men udsigten til at skulle opbygge et blockchain-netværk fra bunden, får måske mange til at hoppe fra. Der er dog masser af værktøjer og biblioteker i markedet. Her er et kig på seks af de mest toneangivende.

23. maj 2019 kl. 12.35 | læs »
Premium

Her er verdens 10 bedste outsourcing-leverandører: Se listen her

For tredje år i træk vinder samme it-outsourcingleverandør førstepladsen på liste over verdens bedste. 85 leverandører er blevet vurderet inden for 26 kategorier for at kunne skære feltet ind til de 10 bedste. Se hele listen her.

23. maj 2019 kl. 09.00 | læs »