IDG News Service

E-Mail

newsservice@computerworld.dk

1.560 artikler på Computerworld

IDG News Service

Premium

Microsoft hacket: Hackere har fået adgang til Outlook.com og Hotmail.com - ramte brugere har fået besked, lyder det fra Microsoft

Hackere har fået adgang til data i Microsofts store mail-løsninger Outlook.com og Hotmail. Ramte brugere har fået besked, lyder det fra Microsoft.

16. april 2019 kl. 08.32 | læs »
Premium

Her er de største ransomware-plager, der har ramt verden - indtil videre

Ransomware har i de senere år været en guldgrube for hackerne. Her har du de ransomware-plager, der over de seneste år har ramt hårdest.

9. april 2019 kl. 09.00 | læs »
1 Premium

Disse it-sikkerheds-teknologier giver de største kontante gevinster i din organisation

Der er stor forskel på de besparelser, som de forskellige it-teknologier giver. Her har du en liste over de løsnings-typer, der udløser de største besparelser.

5. april 2019 kl. 10.00 | læs »
Premium

Workplace rammer milepæl med to millioner betalende brugere: Nu går Facebooks forretningsløsning i kødet på Teams og Slack

Facebook by Workplace har på lidt over år skabt et markant navn i markedet for samarbejds- og kommunikationsløsninger til virksomheder. Slack og Teams er måske stadig de mest udbredte, men Facebook er nu en konkurrent, der skal tages meget seriøst. Her har du stillingen og Facebooks strategi for at æde sig ind på mere af markedet.

11. marts 2019 kl. 10.06 | læs »

Skal du flytte dit ERP i clouden? Mange bekymrer sig over compliance og håndtering af følsomme data

Skalerbarhed og sikkerhed er blandt de store fordele ved at flytte sit ERP-system i clouden. Men mange it-chefer er fortsat bekymrede over især to ting: Compliance-krav og håndteringen af følsomme data.

21. februar 2019 kl. 12.53 | læs »
Premium

Microsoft Office 2019 eller Office 365? Her er de vigtigste forskelle

Microsofts kontorpakke, Office, kommer i et væld af versioner. Men på det overordnede plan skal du først vælge mellem abonnementsbaserede Office 365 og engangskøbet Office 2019. Her er de væsentligste forskelle ved de to modeller.

21. februar 2019 kl. 12.15 | læs »
Premium

Her er de 10 bedste apps til Microsoft Teams

Vil du for alvor have gevinst af Microsoft Teams, bør du se nærmere på udvalget af over 200 integrationsapps, der kan tilføre helt nye dimensioner til dit brug af samarbejds- og kommunikationsplatformen. Her er et kig på 10 af de bedste lige nu.

14. februar 2019 kl. 13.30 | læs »
Premium

Dell øger forventningerne til partnerne efter jubelår med tårnhøj ordre-indgang

Dell Technology har store planer med partner-økosystemet i de kommende 12 måneder. Se her, hvad planerne indebærer - og hvor Dell Technology selv vil sætte ind for at forbedre partnernes salg og forretning.

14. februar 2019 kl. 08.30 | læs »
20

Stor-test: Her er den bedste webbrowser lige nu

Vi tester performance og features i de fire største internetbrowsere. Se vinderen her.

13. februar 2019 kl. 12.09 | læs »
Premium

IBM og Red Hat står til at blive en kæmpe-udfordrer i cloud-markedet

AWS er verdens stærkeste cloud-firma for tiden fulgt af Microsoft. Med købet af Red Hat er IBM positioneret til at blive nummer tre foran Google.

12. februar 2019 kl. 10.01 | læs »