Artikel top billede

Aarhusianske Mjølner køber københavnsk it-konsulenthus

Aarhus-baserede Mjølner Informatics har købt det københavnske it-konsulenthus Springfeed. Opkøbet er et resultat af en stigende efterspørgsel fra kunder i hovedstaden og for at øge det strategiske fokus på offentligt kunder, som tidligere har været fravalgt, lyder det fra direktøren.

Det aarhusianske software-selskab Mjølner Informatics har været på opkøb i Hovedstaden.

Mjølner overtager it-konsulenthuset Springfeed, der har hovedkontor i København og en udviklingsafdeling i Rumænien.

Opkøbet kommer på baggrund af en stigende efterspørgsel på Mjølners løsninger i Hovedstadsområdet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Efterspørgslen i København kommer fra eksisterende kunder, men også offentlige kunder, der er blevet en fast del af selskabets strategi, selvom Mjølner i en længere årrække har holdt sig fra det offentlige marked.
Det kan du læse mere om her:Mjølner satser igen på offentlige opgaver efter 10 års fravalg: En bestemt faktor har gjort det offentlige marked attraktivt igen

”Springfeed er en kreativ, kompetent og dynamisk virksomhed med en holdånd, der passer rigtig godt til Mjølner. Samtidig har virksomheden gode kunder, primært baseret på Sjælland, "skriver Brian Gottorp Jeppesen, direktør i Mjølner Informatics, der fortsætter:

"Det er et geografisk område, som vi har planer om at blive meget større i, og samtidig er det jo ikke nogen hemmelighed, at vi går benhårdt efter det offentlige marked. I det ’game’ ser jeg det som en klar fordel at have en stærk tilstedeværelse i hovedstaden,”

Prisen for opkøbet oplyses ikke i pressemeddelelsen. Handlens "økonomiske fohold" holdes mellem partnerne, lyder det.

It-konsulenthuset Springfeed er grundlagt af Jens Vesti. Selskabet udvikler løsninger for private og offentlige virksomheder og rådgiver om digital transformation og brugercentreret design på web og mobile platforme.

”Springfeed er stærke i design og agil udvikling på både web og mobile platforme. Samtidig er de rigtig gode til at være tæt på sin kunder. Kombinationen af disse styrker og Mjølners kompetencer inden for blandt andet data science, IoT og digital transformation giver et rigtig stærkt hold i København,” skriver Brian Gottorp Jeppesen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.