Artikel top billede

Disse virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for: Få overblikket her

Tech-giganterne Apple, Google og Microsoft topper listen, men de store konsulenthuse bliver stadig mere populære hos de it-studerende. ”Konsulentfirmaerne har brug for at ansætte flere it-uddannede, så de gør meget for at tiltrække it-folk allerede mens de læser," lyder det fra Universum, der står bag undersøgelsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Listen over de virksomheder it-studerende helst vil arbejde for
  • Hvilke virksomheder der er mest populære
  • Indblik i hvilken branche der går mest frem
651
3:15 min
Det er de amerikanske tech-giganter, der vinder kampen om danske it-studerendes gunst.

Apple, Google og Microsoft indtager top 3 på listen over de virksomheder, som de it-studernede helst vil arbejde for. Her overtager Apple tredjepladsen, som Lego havde sidste år, der er faldet til en fjerdeplads.

Det viser Universums årlige employer branding-undersøgelse.

Kigger man længere ned ad listen, så er de store konsulenthuse stærkt tiltagende i popularitet, set fra de studerendes perspektiv.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.