Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Tech fra Toppen: Saxo Banks CIO, Ashok Kalyanswamy: Sådan endte jeg som CIO i København

Tech fra Toppen: Kom med ind bag facaden hos Ashok Kalyanswamy, CIO i Saxo Bank og kandidat til titlen som Årets CIO 2019. Hør hvordan han endte som CIO, det råd, som han gerne ville have haft som ung, og om de teknologier, der kan disrupte bankområdet.

Ashok Kalyanswamy er oprindeligt fra Indien. Men han har i årevis reelt haft hele verden som arbejdsplads i takt med, at CV'et blevet prydet af flotte positioner hos storbanker i både USA og Asien.

Og så landede han for et par år siden i København som CIO for Saxo Bank.

Det er en position, der i år har sikret ham en plads i opløbet som Årets CIO 2019, der hvert år uddeles af Computerworld, analysevirksomheden IDC og Dansk IT.

Men hvorfor lige København? Og hvad er det, som en relativt lille spiller som Saxo Bank kunne friste en erfaren teknologimand med?

Det spørger vi Ashok Kalyanswamy om i denne særudgave af Tech fra Toppen, hvor vi stiller skarpt på en af kandidaterne til Årets CIO-titlen - og følger op med de øvrige kandidater i en række kommende episoder.

Med episoderne får du en unik mulighed for at komme ind under huden på nogle af Danmarks dygtigste CIO'er og høre deres svar på de samme syv spørgsmål:.

1) Hvordan endte du som CIO?

2) Hvordan ser jeres digitale strategi ud?

3) Hvad er det, som I ultimativt vil opnå med jeres digitale strategi?

4) Hvad er det for en forskel, som du gør for den strategi?

5) Hvad er den mest alvorlige risiko/største udfordring, der har dit største fokus pt?

6) Hvad er de tre konkrete teknologier, der har det største disruptive potentiale på netop jeres forretningsområde

7) Nævn at godt råd, som du gerne ville have fået, dengang du var et ungt ambitiøst talent med mod på ledelse og teknologi.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Torben Ruberg, CIO hos Mærsk Tankers og vinder af Årets CIO 2015. Du kan lytte til hele episoden herunder. Bemærk at netop denne episode er på engelsk.

Husk du kan abonnere på Tech fra Toppen på iTunes (link), Spotify (link) eller RSS (link)

Husk: Vi hører meget gerne, hvad du syntes om den konkrete episode og/eller modtager forslag til spørgsmål og ideer til kommende episoder. Så tøv ikke med at sende en mail til lja@cw.dk med din feedback eller din ide.

Lyt til mere: Du kan finde alle episoder af podcasten her