Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Ny laptop fra Asus byder på to 4K-skærme

Den taiwanske laptop-producent klemmer to vilde skærme ned i en laptop.

Det kan umiddelbart virke overflødigt, men der er en vis fidus i Asus nyeste bærbare maskine, hvor producenten klemmer to 4K-skærme ned i en enkel maskine.

Maskinen hedder Asus Zenbook Pro Duo og byder på en hovedskærm på 15,6 tommer, assisteret af en aflang 14-tommers bonus-skærm i 32:9 format.

Skærmene er baserede på OLED-teknologi og leverer DCI-P3-farver, som giver massiv kulør og kontrast til eventuelt HDR-indhold.

Asus lover, at maskinerne giver rige muligheder for at multitaske med det udvidede desktop, som de to skærme tilbyder, mens det smalle display for neden giver kvikadgang til foretrukne apps.

Ligesom Apples Touchbar - bare 20 gange breddere.

Den aparte anordning betyder, at Asus må rykke rundt på tastatur og keyboard, så disse nu er klemt ud til bunden, mens touchpad’en flytter yderst til højre.

Stærke komponenter

Under det atypiske ydre, byder Asus på kraftig mekanik ved at parre Intels nyeste otte-kernede Core i9-processor med Nvidia RTX 2060-grafik.

Dertil kommer to USB-porte, et enkelt Thunderbolt 3-stik og en HDMI-udgang, samt fire mikrofoner optimeret til brug af enten Microsofts Cortana eller Amazons Alexa stemmestyring.

De mange funktioner og de vilde skærme betyder, at vægten på Zenbook Pro Duo lander på 2,5 kilo, altså i den tungere ende for en 15,6 tommers laptop.

Den eventuelle pris og lanceringsdato præciserer Asus ikke endnu, men selskabet oplyser, at pc’en vil debutere i tredje kvartal 2019.

Asus introducerede tilbage i 2018 deres første laptop med dobbeltskærm, hvor touchpad-feltet bijobbede som ekstra skærm. Dengang lød debutprisen på 14.999 kroner.

Du kan se den nye maskine i aktion i Asus' video nedenunder:

Se også: Vi tester Asus ZenBook Pro 15: Den er både vild og skør med sin dobbeltskærm, idéen bag er dog genial
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.