Artikel top billede

Ny laptop fra Asus byder på to 4K-skærme

Den taiwanske laptop-producent klemmer to vilde skærme ned i en laptop.

Det kan umiddelbart virke overflødigt, men der er en vis fidus i Asus nyeste bærbare maskine, hvor producenten klemmer to 4K-skærme ned i en enkel maskine.

Maskinen hedder Asus Zenbook Pro Duo og byder på en hovedskærm på 15,6 tommer, assisteret af en aflang 14-tommers bonus-skærm i 32:9 format.

Skærmene er baserede på OLED-teknologi og leverer DCI-P3-farver, som giver massiv kulør og kontrast til eventuelt HDR-indhold.

Asus lover, at maskinerne giver rige muligheder for at multitaske med det udvidede desktop, som de to skærme tilbyder, mens det smalle display for neden giver kvikadgang til foretrukne apps.

Ligesom Apples Touchbar - bare 20 gange breddere.

Den aparte anordning betyder, at Asus må rykke rundt på tastatur og keyboard, så disse nu er klemt ud til bunden, mens touchpad’en flytter yderst til højre.

Stærke komponenter

Under det atypiske ydre, byder Asus på kraftig mekanik ved at parre Intels nyeste otte-kernede Core i9-processor med Nvidia RTX 2060-grafik.

Dertil kommer to USB-porte, et enkelt Thunderbolt 3-stik og en HDMI-udgang, samt fire mikrofoner optimeret til brug af enten Microsofts Cortana eller Amazons Alexa stemmestyring.

De mange funktioner og de vilde skærme betyder, at vægten på Zenbook Pro Duo lander på 2,5 kilo, altså i den tungere ende for en 15,6 tommers laptop.

Den eventuelle pris og lanceringsdato præciserer Asus ikke endnu, men selskabet oplyser, at pc’en vil debutere i tredje kvartal 2019.

Asus introducerede tilbage i 2018 deres første laptop med dobbeltskærm, hvor touchpad-feltet bijobbede som ekstra skærm. Dengang lød debutprisen på 14.999 kroner.

Du kan se den nye maskine i aktion i Asus' video nedenunder:

Se også: Vi tester Asus ZenBook Pro 15: Den er både vild og skør med sin dobbeltskærm, idéen bag er dog genial
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerheds-ekspert: Derfor har Microsoft afgivet sit løfte om at holde data i Europa - bliver nødt til at omgå begrænsninger
Den internationale sikkerhedsspecialist Mikko Hyppönen glæder sig sammen med resten af cloud-verden over Microsofts seneste skridt mod en ny data-i-EU-bliver-i-EU-politik. Han tilskriver en stor del af æren til Microsofts CEO.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.