Artikel top billede

Skype-investoren Morten Lund er i gang med nye satsninger: "Jeg er på udkig efter industrier, der er helt fucked up"

Interview: Den kontroversielle Skype-investor Morten Lund har i sin karriere haft stor succes med at investere i peer2peer-teknologi. En teknologi, der gjorde det muligt for computere at kommunikere med hinanden direkte uden brug af en server. Nu er han i gang med nye satsninger, og han forudser nu en ny teknolgibølge, der vil skabe samme udvikling på samfundsplan.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Kom tættere på Skype-investoren Morten Lund.
  • Blive klogere på Morten Lunds syn på verden og den teknologiske udvikling.
  • Få indsigt i hans næste store satsning.
2.608
13:15 min
Når natten falder på, sidder Morten Lund foran sin computer.

Han laver grafik, han tegner og han tænker.

Først når klokken bliver to, tre eller fire om natten lukker han sin Macbook ned og går i seng. Når klokken slår 10:00 igen næste formiddag er han tilbage foran computeren.

De fleste danskere kender ham sandsynligvis som den vilde og impulsive investor og iværksætter, der hældte hele sin formue – og mere til – ud med badevandet, da han investerede i

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.