Artikel top billede

Foto: Jakob Schjoldager

Hacker: Derfor skal du holde godt øje med denne type oversete data

Det er ikke nok at bruge kræfter på at holde hackerne ude af din virksomheds netværk. Det er nemlig afgørende, at du også holder øje med de data, der forlader din virksomhed.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor det er afgørende at du også overvåger din udgående trafik
  • Hvorfor du ikke kan regne med, at din interne netværk er sikkert
692
3:30 min
Har du styr på den data, der forlader din virksomheds netværk?

Ifølge Jayson E. Street, der er hacker og vicedirektør i it-sikkerhedsvirksomheden SphereNY, så bør alle virksomheder have fuldt overblik over de data, der forlader virksomhedens netværk.

“Mange tror, at så snart du er inde i netværket er du ’trusted’ men det er latterligt. Det er ikke længere tilfældet,” siger han til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.