Artikel top billede

Google vil købe softwarevirksomhed for 17 milliarder

Søgemaskinegiganten er klar med over 17 milliarder kroner for virksomhed bag business intelligence- og big data-platform.

Google har netop annonceret, at selskabet ønsker at lægge 2,6 milliarder dollars svarende til lidt over 17 milliarder kroner for selskabet Looker.

Det skriver Reuters.

Looker står bag business intelligence-software og en big data analytics-platform, der hjælper med at udforske, analysere og dele realitdsanalyser.

De to selskaber har i forvejen et partnerskab, hvor de har stået bag løsninger til mere end 350 kunder.

Blandt andet er Looker integreret med Googles BigQuery Machine Learning-service (BQML), der skal gøre det muligt at udvikle predictive modeller.

Ifølge data fra Bloomberg er opkøbet Googles største siden 2014, hvor selskabet lagde 3,2 milliarder dollar svarende til lidt over 21 milliarder kroner for Nest Labs.

Handlen forventes gennemført senere på året.

Læs også: Her er 12 af markedets bedste BI-værktøjer lige nu: Find det der matcher dig bedst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere