Artikel top billede

Intel køber netværksstartup fra Silicon Valley

Amerikanske Intel har opkøbt Silicon Valley-startup med speciale inden for netværk. Forstå hvorfor her.

Intel har opkøbt Barefoot Networks, en startup fra Silicon Valley, der har rejst mere end 150 millioner dollars fra giganter som Google, Dell Technologies Capital, Alibaba og Goldman Sachs.

Prisen for købet er ikke blevet offentliggjort, der forventes færdiggjort i tredje kvartal af 2019.

"Intel har underskrevet en aftale om at overtage Barefoot Networks, en fremtrædende leder inden for Ethernet switch silicium og software til brug i datacenteret, der specialiserer sig i programmerbarhed og fleksibilitet, der er nødvendig for at opfylde skiftende behov i hyperscale clouds," lyder det fra Intels datacenter-direktør, Navin Shenoy, i en blog på Intels hjemmeside.

"Efterhånden vil ​​Barefoot Networks understøtte vores fokus på end-to-end cloud-netværk og infrastrukturlederskab, og vil give Intel mulighed for fortsat at levere nye workloads, erfaringer og muligheder til vores datacenter-kunder."

Læs også: Efter fem års ventetid: Det vil Intels længe ventede 10nm CPU levere

Specialet hos Barefoot Networks er ifølge Zdnet silicium, der er programmerbart og målrettet public cloud-udrulninger.

Opkøbet af Barefoot Networks, der ligesom Intel fokuserer på chips, sker samtidig med, at Intel for første gang i lang tid har mistet omsætning i datacenterforretningen, bemærker Businessinsider om opkøbet.

Læs også: Intels svar på AMD’s bredside: Ny topprocessor skruer frekvensen op til usete højder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.