Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

Christian transformerer det globale systemlandskab for en af landets største virksomheder: Sådan beslutter han om pengene skal bruges på sydkoreansk ERP eller sydafrikansk hjemmeside

Interview: Danske Demant er med CIO Christian Pedersen i spidsen ved at ændre koncernens globale it-landskab radikalt. Men transformationen tager tid, når koncernen samtidigt vokser markant. "Den største udfordring har været at få styr på prioriteterne på tværs af de mange brands og lande. Hvor skal vi bruge pengene?," lyder det. Læs hvordan han har grebet opgaven an.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i den globale it-transformation hos Demant
  • Bliv klogere på hvordan man ændrer it-landskabet i en global virksomhed
  • Se hvilke teknologier Demant arbejder med
  • Tjek de største udfordringer
  • Find ud af hvornår projektet skal være færdigt
1.827
9:15 min
I august 2010 tiltrådte Christian Pedersen som CIO for den danske Demant-koncern.

Her fik den tidligere Daimler-CIO, der også har en fortid hos selskaber som Novo Nordisk, Steria og Accenture, til opgave at gennemføre en markant transformation af selskabets globale it-landskab.

Transformationen, der blandt andet omfattede et globalt ERP-projekt, skulle sikre, at it-infrastrukturen i koncernen blev harmoniseret verden over.

Formålet med harmoniseringen var at gøre Demant, der i dag råder over omkring 20 subbrands inden for høresundhed, klar til markant global vækst.

I et interview med Computerworld tager Christian Pedersen os med på Demants transformationsrejse, som stadig er i fuld gang.

Projektets størrelse er nemlig vokset over tid i takt med koncernens ekspansion verden over.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter