Artikel top billede

Danske Regioners formand Stephanie Lose (V).

Danske Regioner opretter it-råd

Danske Regioner får sit eget it-råd inden nytår. Rådet skal vurdere regionernes fælles it-projekter, som har en størrelse på mindst 10 millioner kroner.

Inden 2019 bliver til 2020 lancerer Danske Regioner sit eget it-råd.

Det fortæller Danske Regioners formand Stephanie Lose (V), der også er regionsrådsformand i Region Syddanmark, til Digitech.

"Der er flere og flere it- og digitaliseringsprojekter på tværs af regionerne, og de har en tendens til at være ret store. Så vi mener, at det er en god idé at lade nogen kigge os over skulderen, så vi kan lære af tidligere projekter og andre brancher. Og det skal it-rådet bidrage til," siger Stephanie Lose.

Lige nu er Danske Regioner i gang med at finde kandidater til rådet, som skal præsenteres inden nytår.

Tanken med rådet er, at regionale it-projekter af en vis størrelse skal vuederes af rådet, på samme måde som statslige it-projekter af en vis størrelse bliver vurderet af Statens It-råd.

I første omgang bliver der tale om, at det er it-projekter med en værdi på mindst 10 millioner, der samtidig omfatter alle fem danske regioner, som skal vurderes af Danske Regioners it-råd.

Læs også: Efter massiv kritik af Sundhedsplatformen: Nu overvejer Danske Regioner nyt it-råd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere