Artikel top billede

Danske Regioners formand Stephanie Lose (V). (Foto: Region Syddanmark / Rune Borre-Jensen)

Danske Regioner opretter it-råd

Danske Regioner får sit eget it-råd inden nytår. Rådet skal vurdere regionernes fælles it-projekter, som har en størrelse på mindst 10 millioner kroner.

Inden 2019 bliver til 2020 lancerer Danske Regioner sit eget it-råd.

Det fortæller Danske Regioners formand Stephanie Lose (V), der også er regionsrådsformand i Region Syddanmark, til Digitech.

"Der er flere og flere it- og digitaliseringsprojekter på tværs af regionerne, og de har en tendens til at være ret store. Så vi mener, at det er en god idé at lade nogen kigge os over skulderen, så vi kan lære af tidligere projekter og andre brancher. Og det skal it-rådet bidrage til," siger Stephanie Lose.

Lige nu er Danske Regioner i gang med at finde kandidater til rådet, som skal præsenteres inden nytår.

Tanken med rådet er, at regionale it-projekter af en vis størrelse skal vuederes af rådet, på samme måde som statslige it-projekter af en vis størrelse bliver vurderet af Statens It-råd.

I første omgang bliver der tale om, at det er it-projekter med en værdi på mindst 10 millioner, der samtidig omfatter alle fem danske regioner, som skal vurderes af Danske Regioners it-råd.

Læs også: Efter massiv kritik af Sundhedsplatformen: Nu overvejer Danske Regioner nyt it-råd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere