Artikel top billede

(Foto: Nets)

Nets afviser at fremlægge topchefs potentielle gigant-gevinst

Topledelsen i Nets kan samlet set score op med 7 milliarder kroner på et nyt incitamentsprogram, men selskabet ønsker ikke afsløre, hvor meget topchefen Bo Nilsson kan tjene på det.

Det kom for nylig frem, at Nets topledelse samlet set kan score helt op mod syv milliarder kroner som led i et nyt incitamentsprogram.

Men ifølge Børsen afviser Nets bestyrelsesformand Stefan Götz at oplyse, hvor meget Nets topchef Bo Nilsson kan tjene på incitamentsprogrammet.

"Det tror jeg ikke, at vi vil gøre. Vi gør det ikke for vores andre selskaber. Jeg kan ikke se pointen i det. Vi er transparente i forhold til, hvordan programmet virker. Resten er en privat sag for de personer, som har investeret," siger Stefan Götz til Børsen.

Læs mere her: Lukrativt program kan sende syv milliarder til Nets-ledelse

Medie anslår milliardgevinst

Børsen vurderer dog selv, at Bo Nilsson vil stå til at tjene i 1,9 milliarder kroner, hvis incitamentsprogrammer giver fuldt udbytte.

Stefan Götz har dog netop oplyst i et interview med Berlingske, at det ifølge ham er urealistisk at forestille at incitamentsprogrammet vil kaste syv milliarder kroner af sig.

“De syv milliarder er ikke det realistiske scenarie, det er et ønskescenarie. Det ville kræve et afkast på vores investering, hvor det kom tre en halv gange tilbage igen. Det er ikke et realistisk scenarie,” siger han til Berlingske.

Læs også:
Nets-formand forsvarer stærkt kritiseret aktieprogram: Det er blevet misforstået
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere