Artikel top billede

Nets afviser at fremlægge topchefs potentielle gigant-gevinst

Topledelsen i Nets kan samlet set score op med 7 milliarder kroner på et nyt incitamentsprogram, men selskabet ønsker ikke afsløre, hvor meget topchefen Bo Nilsson kan tjene på det.

Det kom for nylig frem, at Nets topledelse samlet set kan score helt op mod syv milliarder kroner som led i et nyt incitamentsprogram.

Men ifølge Børsen afviser Nets bestyrelsesformand Stefan Götz at oplyse, hvor meget Nets topchef Bo Nilsson kan tjene på incitamentsprogrammet.

"Det tror jeg ikke, at vi vil gøre. Vi gør det ikke for vores andre selskaber. Jeg kan ikke se pointen i det. Vi er transparente i forhold til, hvordan programmet virker. Resten er en privat sag for de personer, som har investeret," siger Stefan Götz til Børsen.

Læs mere her: Lukrativt program kan sende syv milliarder til Nets-ledelse

Medie anslår milliardgevinst

Børsen vurderer dog selv, at Bo Nilsson vil stå til at tjene i 1,9 milliarder kroner, hvis incitamentsprogrammer giver fuldt udbytte.

Stefan Götz har dog netop oplyst i et interview med Berlingske, at det ifølge ham er urealistisk at forestille at incitamentsprogrammet vil kaste syv milliarder kroner af sig.

“De syv milliarder er ikke det realistiske scenarie, det er et ønskescenarie. Det ville kræve et afkast på vores investering, hvor det kom tre en halv gange tilbage igen. Det er ikke et realistisk scenarie,” siger han til Berlingske.

Læs også:
Nets-formand forsvarer stærkt kritiseret aktieprogram: Det er blevet misforstået
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere