Artikel top billede

Indkørsel til byggeriet i Odense. (Foto: Dan Jensen)

Fagforbund: Omstridt byggefirma fortsat i gang på Facebook-byggeri i Odense

Byggefirmaet Tag og Facade DK arbejder fortsat på Facebooks byggeri i Odense, selv om det er blevet afsløret i både løndumping og skattesnyd, raser fagforbund.

Det britisk-ejede byggerfirma Tag og Facade DK er fortsat i gang med at arbejde på Facebooks store datacenter-byggeri i Odense, skriver fagforbundet 3F.

Det sker, selv om byggefirmaet i foråret blev afsløret i at have snydt 115 ansatte i løn, hvilket i februar førte til en regning på 6,8 millioner efter forlig med fagforbundet 3F.

Det kan du læse mere om her: Fagforbund siger stop: Arbejdere snydt i stor stil for løn på Facebooks byggeri i Odense

Dengang sagde storentreprenøren Mace, der har hyret det britiske firma, til fagforbundet at Tag og Facade DK var ‘på vej ud ad byggepladsen.’

Fagforbundet meddeler imidlertid nu, at Tag og Facade DK fortsat er i gang på byggepladsen, hvor det beskæftiger omkring 50 ansatte.

Til Fagbladet 3F meddeler Mace dog, at Tag og Facade DK’s tilstedeværelse på byggepladsen synger på sidste vers.

“Som tidligere udtalt er Tag og Facade DK på vej ud af byggepladsen. De er lige nu ved at afslutte mindre arbejdsopgaver samt udbedre defekter, hvilket er juridisk påkrævet. Så snart den proces er afsluttet, vil de ikke være af finde på byggepladsen længere,” meddeler Mace til fagbladet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.