Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Indkørsel til byggeriet i Odense. (Foto: Dan Jensen)

Fagforbund: Omstridt byggefirma fortsat i gang på Facebook-byggeri i Odense

Byggefirmaet Tag og Facade DK arbejder fortsat på Facebooks byggeri i Odense, selv om det er blevet afsløret i både løndumping og skattesnyd, raser fagforbund.

Det britisk-ejede byggerfirma Tag og Facade DK er fortsat i gang med at arbejde på Facebooks store datacenter-byggeri i Odense, skriver fagforbundet 3F.

Det sker, selv om byggefirmaet i foråret blev afsløret i at have snydt 115 ansatte i løn, hvilket i februar førte til en regning på 6,8 millioner efter forlig med fagforbundet 3F.

Det kan du læse mere om her: Fagforbund siger stop: Arbejdere snydt i stor stil for løn på Facebooks byggeri i Odense

Dengang sagde storentreprenøren Mace, der har hyret det britiske firma, til fagforbundet at Tag og Facade DK var ‘på vej ud ad byggepladsen.’

Fagforbundet meddeler imidlertid nu, at Tag og Facade DK fortsat er i gang på byggepladsen, hvor det beskæftiger omkring 50 ansatte.

Til Fagbladet 3F meddeler Mace dog, at Tag og Facade DK’s tilstedeværelse på byggepladsen synger på sidste vers.

“Som tidligere udtalt er Tag og Facade DK på vej ud af byggepladsen. De er lige nu ved at afslutte mindre arbejdsopgaver samt udbedre defekter, hvilket er juridisk påkrævet. Så snart den proces er afsluttet, vil de ikke være af finde på byggepladsen længere,” meddeler Mace til fagbladet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere