Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Facebook indkaldt til senatshøring: Skal forklare sig om ny kryptovaluta

Det amerikanske senat indkalder Facebook til høring, efter selskabet har meddelt, at det planlægger at lancere sin egen kryptovaluta.

Det amerikanske senat indkalder Facebook til høring, hvor selskabet skal forklare sig over for senatets særlige bank-komite.

Høringen skal finde sted 16. juli, og den kommer alene til at handle om Facebooks kommende kryptovaluta, Libra, som selskabet for få dage offentliggjorde planer om.

Det kan du læse mere om her: Facebook løfter sløret for sin egen kryptovaluta: Her er valutaen, der skal gøre Facebook til kæmpespiller på finansområdet

Facebook-valutaen har fået en række store økonomier til at reagere - ikke mindst G7-landene, hvilket du kan læse mere om her:

Ifølge Reuters vil senats-høringen komme til at fokusere på detaljer i Libra-projektet samt forskellige privacy-temaer.

Netop privacy har været en del af diskussionen omkring Facebook, siden det kom frem, at selskabet i forbindelse med det seneste amerikanske præsidentvalg udleverede data til britiske Cambridge Analytica om bruger-vaner.

Det kan du læse mere om her: Store lande reagerer omgående på Facebooks nye kryptovaluta: Kan få konsekvenser

Facebook har tidligere meddelt, at selskabet ser frem til at besvare spørgsmål om projektet fra de amerikanske lovgivere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere