Artikel top billede

Facebook indkaldt til senatshøring: Skal forklare sig om ny kryptovaluta

Det amerikanske senat indkalder Facebook til høring, efter selskabet har meddelt, at det planlægger at lancere sin egen kryptovaluta.

Det amerikanske senat indkalder Facebook til høring, hvor selskabet skal forklare sig over for senatets særlige bank-komite.

Høringen skal finde sted 16. juli, og den kommer alene til at handle om Facebooks kommende kryptovaluta, Libra, som selskabet for få dage offentliggjorde planer om.

Det kan du læse mere om her: Facebook løfter sløret for sin egen kryptovaluta: Her er valutaen, der skal gøre Facebook til kæmpespiller på finansområdet

Facebook-valutaen har fået en række store økonomier til at reagere - ikke mindst G7-landene, hvilket du kan læse mere om her:

Ifølge Reuters vil senats-høringen komme til at fokusere på detaljer i Libra-projektet samt forskellige privacy-temaer.

Netop privacy har været en del af diskussionen omkring Facebook, siden det kom frem, at selskabet i forbindelse med det seneste amerikanske præsidentvalg udleverede data til britiske Cambridge Analytica om bruger-vaner.

Det kan du læse mere om her: Store lande reagerer omgående på Facebooks nye kryptovaluta: Kan få konsekvenser

Facebook har tidligere meddelt, at selskabet ser frem til at besvare spørgsmål om projektet fra de amerikanske lovgivere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.