Artikel top billede

Frygt for angreb med nervegift: Facebook evakuerer medarbejdere fra fire bygninger

En pakke blev i Facebooks hovedkvarter testet positiv for nervegiften Sarin.

Facebook har evakueret fire bygninger i selskabets hovedkvarter, og to personer blev efterfølgende indlagt under mistanke om forgiftning af nervegiften Sarin.

Det skete efter, at de havde været i kontakt med en mistænkelig pakke, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Brandmyndighederne i Menlo Park i Californien, hvor Facebook har sit hovedkvarter slår dog fast, at ingen medarbejdere har vist symptomer på forgiftning.

“Facebook tester alle pakker, der kommer ind og de havde en positiv test, og derfor iværksætte man standard protokollen,” siger Jon Johnston fra brandvæsenet i Menlo Park til Reuters.

Ifølge Reuters deltager betjente fra det amerikanske forbundspoliti FBI i undersøgelsen, og nu afventer myndighederne en nærmere undersøgelse før, at de kan fastslå om det var en falsk alarm eller om pakken rent faktisk har indeholdt nervegiften.

Sarin er kraftig gift, der ødelægger og menneskets nervesystem og kan være dødbringende. Derfor bliver giften også anvendt som kemisk våben .
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere