Artikel top billede

Frygt for angreb med nervegift: Facebook evakuerer medarbejdere fra fire bygninger

En pakke blev i Facebooks hovedkvarter testet positiv for nervegiften Sarin.

Facebook har evakueret fire bygninger i selskabets hovedkvarter, og to personer blev efterfølgende indlagt under mistanke om forgiftning af nervegiften Sarin.

Det skete efter, at de havde været i kontakt med en mistænkelig pakke, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Brandmyndighederne i Menlo Park i Californien, hvor Facebook har sit hovedkvarter slår dog fast, at ingen medarbejdere har vist symptomer på forgiftning.

“Facebook tester alle pakker, der kommer ind og de havde en positiv test, og derfor iværksætte man standard protokollen,” siger Jon Johnston fra brandvæsenet i Menlo Park til Reuters.

Ifølge Reuters deltager betjente fra det amerikanske forbundspoliti FBI i undersøgelsen, og nu afventer myndighederne en nærmere undersøgelse før, at de kan fastslå om det var en falsk alarm eller om pakken rent faktisk har indeholdt nervegiften.

Sarin er kraftig gift, der ødelægger og menneskets nervesystem og kan være dødbringende. Derfor bliver giften også anvendt som kemisk våben .
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere