Artikel top billede

(Foto: Nets)

Nets-chefer scorede kæmpe millionbeløb på aktieprogram - nu har halvdelen forladt selskabet

Aktieprogrammet skulle medvirke til at fastholde nøglemedarbejdere i Nets, men nu viser det sig, at halvdelen af dem har forladt selskabet siden 2016.

Mere end halvdelen af de cirka 70 ledere, der var en del af Nets lukrative aktieprogram i 2016 har i dag forladt virksomheden, selvom en del formålet med programmet netop var at fastholde nøglemedarbejdere.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Mediet har fået bekræftet oplysningerne af Nets presseschef Søren Winge, som dog ikke ønsker at oplyse om Nets i sit nye omdiskuterede aktieprogram har gjort noget for at sikre sig, at medarbejdere ikke forlader selskabet.

“Givet den massive transformation, vi som industri og virksomhed har gennemgået i perioden, er det naturligt, at der sker en løbende tilpasning, så organisationen bedst muligt understøtter de ambitioner, virksomheden har,” skriver Søren Winge i en mail til Finans.

Læs også: Lukrativt program kan sende syv milliarder til Nets-ledelse

Nets-chefer scorede millioner

De 70 ledere der deltog i aktieprogrammet i 2016 fik efter blot et år deres penge 131 gange igen, og det blev i den forbindelse rapporteret i flere medier, at flere direktører i Nets stod til at høste gevinster på tre-cifrede millionbeløb.

I forbindelse med Nets seneste aktieprogram har de været fremme, at ledelsen samlet set vil kunne indkassere syv milliarder kroner, hvis aktieprogrammet giver fuldt udbytte.

Læs også: Nets aktiefest kan føre til politisk indgreb: "Det er med længder det mest groteske eksempel"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere