Artikel top billede

Nets-chefer scorede kæmpe millionbeløb på aktieprogram - nu har halvdelen forladt selskabet

Aktieprogrammet skulle medvirke til at fastholde nøglemedarbejdere i Nets, men nu viser det sig, at halvdelen af dem har forladt selskabet siden 2016.

Mere end halvdelen af de cirka 70 ledere, der var en del af Nets lukrative aktieprogram i 2016 har i dag forladt virksomheden, selvom en del formålet med programmet netop var at fastholde nøglemedarbejdere.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Mediet har fået bekræftet oplysningerne af Nets presseschef Søren Winge, som dog ikke ønsker at oplyse om Nets i sit nye omdiskuterede aktieprogram har gjort noget for at sikre sig, at medarbejdere ikke forlader selskabet.

“Givet den massive transformation, vi som industri og virksomhed har gennemgået i perioden, er det naturligt, at der sker en løbende tilpasning, så organisationen bedst muligt understøtter de ambitioner, virksomheden har,” skriver Søren Winge i en mail til Finans.

Læs også: Lukrativt program kan sende syv milliarder til Nets-ledelse

Nets-chefer scorede millioner

De 70 ledere der deltog i aktieprogrammet i 2016 fik efter blot et år deres penge 131 gange igen, og det blev i den forbindelse rapporteret i flere medier, at flere direktører i Nets stod til at høste gevinster på tre-cifrede millionbeløb.

I forbindelse med Nets seneste aktieprogram har de været fremme, at ledelsen samlet set vil kunne indkassere syv milliarder kroner, hvis aktieprogrammet giver fuldt udbytte.

Læs også: Nets aktiefest kan føre til politisk indgreb: "Det er med længder det mest groteske eksempel"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere