Nets-chefer scorede kæmpe millionbeløb på aktieprogram - nu har halvdelen forladt selskabet

Aktieprogrammet skulle medvirke til at fastholde nøglemedarbejdere i Nets, men nu viser det sig, at halvdelen af dem har forladt selskabet siden 2016.

Mere end halvdelen af de cirka 70 ledere, der var en del af Nets lukrative aktieprogram i 2016 har i dag forladt virksomheden, selvom en del formålet med programmet netop var at fastholde nøglemedarbejdere.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Mediet har fået bekræftet oplysningerne af Nets presseschef Søren Winge, som dog ikke ønsker at oplyse om Nets i sit nye omdiskuterede aktieprogram har gjort noget for at sikre sig, at medarbejdere ikke forlader selskabet.

“Givet den massive transformation, vi som industri og virksomhed har gennemgået i perioden, er det naturligt, at der sker en løbende tilpasning, så organisationen bedst muligt understøtter de ambitioner, virksomheden har,” skriver Søren Winge i en mail til Finans.

Læs også: Lukrativt program kan sende syv milliarder til Nets-ledelse

Nets-chefer scorede millioner
De 70 ledere der deltog i aktieprogrammet i 2016 fik efter blot et år deres penge 131 gange igen, og det blev i den forbindelse rapporteret i flere medier, at flere direktører i Nets stod til at høste gevinster på tre-cifrede millionbeløb.

I forbindelse med Nets seneste aktieprogram har de været fremme, at ledelsen samlet set vil kunne indkassere syv milliarder kroner, hvis aktieprogrammet giver fuldt udbytte.

Læs også: Nets aktiefest kan føre til politisk indgreb: "Det er med længder det mest groteske eksempel"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Premium
Michael Meister fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til: Her er hans plan som ny topchef for Cibicom
Interview:Michael Meister forlader snart IT Relation til fordel for rollen som topchef i danske Cibicom, hvor han skal være med til at sætte fart på væksten. Se hans plan for selskabet her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.