Artikel top billede

Status efter kæmpenedbrud hos Interxion: Kan fortsat ikke finde årsagen til stor trykstigning - her er læren af krisesituationen

Interxion har nu stabil drift, men er stadig ikke kommet helt til bunds i sagen om det store nedbrud i selskabets enorme datacenter i Ballerup, som ramte massevis af danske it-systemer søndag aften. En slange i kølesystemet bristede, men den dybereliggende årsag er stadig et mysterium. Det berører direktøren dybt: “Det er ikke godt - en træls situation”

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i indholdet af den første incident rapport
  • Dybere forklaring på nedbruddet og konsekvenserne
  • Interxions læring i forhold til kriseberedskab
1.262
6:30 min
Selv om driften hos Interxions store datacenter i Ballerup har kørt stabilt siden det store nedbrud i kølesystemet søndag, er teknikerne og ingeniørerne stadig ikke helt klar over, hvad der førte til, at kølesystemet i halvdelen af centret fejlede totalt.

Du kan læse mere om nedbruddet her: Kæmpe-nedbrud hos Interxion har ramt danske servere i tusindvis: Vandlæk på køleanlæg har fået store it-systemer og flere medier til at gå i sort

Det bekymrer managing director, Peder Bank.

“Det er en

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Gigabit dropper navnet - nu skal selskabet hedde Wizer: Og det er der særlige grunde til, fortæller direktør Claus Østergaard Olesen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt: Her er grunden til at det nye coronapas har været ramt af tre nedbrud på en uge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Kyhn stopper som CIO hos Nemlig.com

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Jeg har aldrig set en person have så stor indflydelse på et aktivs værdi, som Elon Musk har med et enkelt tweet”


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.