Artikel top billede

Netflix-serie slår streaming-rekord i løbet af kun fire dage

Streaming-giganten Netflix har med den tredjesæson af hit-serien Stranger Things slået en ny rekord.

I løbet af blot fire dage har 40,7 milloner husstande set det første afsnit af den tredje sæson af den populære Netlflix-serie Stranger Things.

Det er oplyser Netflix på Twitter, hvor den amerikanske streaminggigant også fastslår, at det er en ny rekord for selskabets serier.

Serien fik premiere på den amerikanske uafhængighedsdag, 4. juli, og ifølge Netflix har 18,2 millioner ud af de 40,7 millioner allerede set hele sæsonen

Fra dvd-tjeneste til streaming-succes

Netflix startede i 1997 som en dvd-udlejningstjeneste, men i 2007 lancerede tjenesten sin i dag så berømte streamingtjeneste.

Siden 2013 har selskabet også produceret sine egne film og serier, og det er Stranger Things en af de mest populære eksempler på.

Den første sæson af Stranger Things blev sendt i 2016. Serien handler om fire nørdede drenge og deres mildest talt usædvanlige veninde Eleven, der har fundet ud af, at noget ikke er som det burde være i den lille og på overfladen fredelige amerikanske by Hawkins.

På anmeldelsessiden Rotten Tomtatoes får den tredje sæson en rating på 90 procent. Det er en anelse lavere end de to første sæsoner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere