Artikel top billede

Netflix-serie slår streaming-rekord i løbet af kun fire dage

Streaming-giganten Netflix har med den tredjesæson af hit-serien Stranger Things slået en ny rekord.

I løbet af blot fire dage har 40,7 milloner husstande set det første afsnit af den tredje sæson af den populære Netlflix-serie Stranger Things.

Det er oplyser Netflix på Twitter, hvor den amerikanske streaminggigant også fastslår, at det er en ny rekord for selskabets serier.

Serien fik premiere på den amerikanske uafhængighedsdag, 4. juli, og ifølge Netflix har 18,2 millioner ud af de 40,7 millioner allerede set hele sæsonen

Fra dvd-tjeneste til streaming-succes

Netflix startede i 1997 som en dvd-udlejningstjeneste, men i 2007 lancerede tjenesten sin i dag så berømte streamingtjeneste.

Siden 2013 har selskabet også produceret sine egne film og serier, og det er Stranger Things en af de mest populære eksempler på.

Den første sæson af Stranger Things blev sendt i 2016. Serien handler om fire nørdede drenge og deres mildest talt usædvanlige veninde Eleven, der har fundet ud af, at noget ikke er som det burde være i den lille og på overfladen fredelige amerikanske by Hawkins.

På anmeldelsessiden Rotten Tomtatoes får den tredje sæson en rating på 90 procent. Det er en anelse lavere end de to første sæsoner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere