Artikel top billede

Netflix-serie slår streaming-rekord i løbet af kun fire dage

Streaming-giganten Netflix har med den tredjesæson af hit-serien Stranger Things slået en ny rekord.

I løbet af blot fire dage har 40,7 milloner husstande set det første afsnit af den tredje sæson af den populære Netlflix-serie Stranger Things.

Det er oplyser Netflix på Twitter, hvor den amerikanske streaminggigant også fastslår, at det er en ny rekord for selskabets serier.

Serien fik premiere på den amerikanske uafhængighedsdag, 4. juli, og ifølge Netflix har 18,2 millioner ud af de 40,7 millioner allerede set hele sæsonen

Fra dvd-tjeneste til streaming-succes

Netflix startede i 1997 som en dvd-udlejningstjeneste, men i 2007 lancerede tjenesten sin i dag så berømte streamingtjeneste.

Siden 2013 har selskabet også produceret sine egne film og serier, og det er Stranger Things en af de mest populære eksempler på.

Den første sæson af Stranger Things blev sendt i 2016. Serien handler om fire nørdede drenge og deres mildest talt usædvanlige veninde Eleven, der har fundet ud af, at noget ikke er som det burde være i den lille og på overfladen fredelige amerikanske by Hawkins.

På anmeldelsessiden Rotten Tomtatoes får den tredje sæson en rating på 90 procent. Det er en anelse lavere end de to første sæsoner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere