Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft fjerner partnernes ret til gratis licenser og support: Se selskabets begrundelser

Microsofts partnere mister næste år retten til gratis softwarelicenser til intern brug og support til lokalt installerede produkter. En omprioritering, kalder Microsoft det - og et skub i retning mod mere cloud-salg.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Overblik over ændringerne for partnerne
  • Sådan rammer besparelserne adgangen til gratis software
  • Sådan rammer besparelserne adgangen til supportsamtaler
  • Det egentlige formål med ændringerne
727
3:45 min
Lige om lidt samles Microsoft-partnere i tusindvis i Mandalay Bay Convention Center i Las Vegas.

Konferencen Microsoft Inspire er den årlige begivenhed, hvor partnerne bliver pumpet med produktnyheder, færdigheder, networking og keynotes fra selskabets topledelse.

Med i tasken har de også nyheden om, at Microsoft næste år fjerner

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.