Artikel top billede

Google giver ikke op: Lancerer nyt socialt medie

Google forsøger sig med endnu et socialt medie: Den hyperlokale tjeneste ’Shoelace’.

Liget fra Googles senest afdøde sociale mediet, Google+, er ikke koldt endnu, men det afholder ikke tech-giganten fra igen at forsøge med et bud på et socialt medie: Google Shoelace.

Læs også: Google+ fik dødsdom i december: Nu ligger tidplanen for henrettelsen parat

I modsætning til Google+ og Facebook satser søgegiganten i denne ombæring ikke på at kreere et altomsluttende socialt medie, men fokuserer tjenesten omkring lokale aktiviteter og events – i lighed med Facebook Events.

Her får Shoelace samtidig en integreret chat-funktion, hvor deltagerne i de lokale events og aktiviteter kan kommunikere og koordinere.

Tjenesten er et produkt fra Googles Area 120 inkubator, hvor selskabets ansatte kan afprøve nye koncepter.

”En af de mange projekter vi arbejder med i Area 120 er Shoelace, en app der hjælper mennesker med at møde hinanden over fælles interesser og aktiviteter”, fortæller en talsperson fra Google til netmediet Techcrunch.

Begrænset udbredelse

Tjenesten lever i øjeblikket kun i meget begrænset omfang ved at kræve en invitation til nye brugere og ved kun at dække New York i USA. Flere amerikanske byer skulle dog komme i folden på sigt.

Netmediet Androidpolice bemærker, at app’en bærer mange ligheder med tjenesten Schemer, endnu et eksperiment fra selskabet fra 2011 som fik trukket stikket blot tre år senere.

De inviterede brugere kan benytte Google Shoelace på iPhones samt Android-smartphones med deres respektive apps.

Læs også: Google topchef: Youtube er blevet for stort til at overvåge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”