Foto: Skærmbillede fra Youtube

300.000 danskere betaler for streamingtjenester som de ikke bruger: Nu går Nordea i krig mod overflødige abonnementsbetalinger

Danskene betaler ofte for streamingtjenester og andre abonnementsbaserede tjenester, som de ikke har brug for. Det har man erfaret hos storbanken Nordea, som har allieret sig med et dansk startup og tilbyder en løsning, der gør det let at opsige abonnementer.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Ifølge Nordea er det et stigende problem, at danskere tegner digitale abonnementer, der er svære at komme ud af. Få forklaringen problemer her
  • Få indblik i Nordeas samarbejde med den danske fintech-virksomhed Subaio
  • Så mange millioner har Nordeas kunder sparet på samarbejdet med Subaio
760
4 min
Faste abonnementsbetalinger har udviklet sig til en “sovende økonomi” hos mange danskere, der hver eneste måned oplever at få trukket penge fra ydelser, som de kun bruger i begrænset omfang.

Det fortæller Ann Lehmann Erichsen, der er forbrugerøkonom hos storbanken Nordea.

Ifølge Ann Lehman Erichsen viser undersøgelser, som Yougov har foretaget på vegne af Nordea, at seks ud af 10 danskere betaler for streamingtjenester, tv-pakker og andre abonnementstjenester, som de

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 295kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 2.195 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Test: Huawei Sound X er hvad du får, når du giver en smart-højttaler det hvide snit
Smarthøjttaleren fra den kinesiske teknologi-kæmpe er desværre handikappet af storpolitik. Det er der ikke desto mindre kommet et godt slagtilbud ud af.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.