Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Libra)

Facebook skaber usikkerhed om ny kryptovaluta: Libra kan ende i graven inden lancering

Facebook annoncerede i juni planerne om en ny kryptovaluta kaldet Libra. Men efter hård modstand fra politisk hold kan det ende med, at projektet aldrig bliver realiseret, oplyser selskabet.

Efter Facebook i juni kunne offentliggøre nyheden om, at selskabet var på vej med en ny kryptovaluta, har verdens største sociale medie mødt massiv modstand.

Det har skabt usikkerhed om, hvorledes kryptovalutaen ved navn Libra overhovedet kommer til at blive en realitet.

Det skriver det amerikanske medie CNBC.

I Facebooks seneste kvartalsregnskab skriver selskabet, at den digitale valuta er sat til at blive lanceret i 2020, men at der er nogle faktorer, som kan forhindre det i at ske.

Læs mere om Libra her: Facebook løfter sløret for sin egen kryptovaluta: Her er valutaen, der skal gøre Facebook til kæmpespiller på finansområdet

Selskabet oplyser, at det ikke kan garanteres, "at Libra og beslægtede produkter og services, vil blive gjort tilgængeligt inden for den nærmeste fremtid eller overhovedet," sådan lyder udmeldingen fra Facebook ifølge mediet.

Yderligere skriver det sociale medie, at selskabet ikke har signifikant erfaring med digitale valutaer eller blockchain-teknologi, hvilket kan have en effekt på selskabets evne til at udvikle og markedsføre de produkter.

Det har haglet ned med kritik over Facebooks nye satsning fra blandt andet den finansielle verden og den amerikanske regering.

Læs mere her:Kritikken hagler ned over Facebooks kryptovaluta Libra: Planen er ''desillusioneret" og "sindssyg"

Modstanden, Facebook har mødt, anerkendes også i regnskabet under sektionen om, hvilke udfordringer der kan hindre lanceringen af Libra.

Her oplyses der, at Facebook regner med, at den modstand vil fortsætte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere