Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Facebook skaber usikkerhed om ny kryptovaluta: Libra kan ende i graven inden lancering

Facebook annoncerede i juni planerne om en ny kryptovaluta kaldet Libra. Men efter hård modstand fra politisk hold kan det ende med, at projektet aldrig bliver realiseret, oplyser selskabet.

Efter Facebook i juni kunne offentliggøre nyheden om, at selskabet var på vej med en ny kryptovaluta, har verdens største sociale medie mødt massiv modstand.

Det har skabt usikkerhed om, hvorledes kryptovalutaen ved navn Libra overhovedet kommer til at blive en realitet.

Det skriver det amerikanske medie CNBC.

I Facebooks seneste kvartalsregnskab skriver selskabet, at den digitale valuta er sat til at blive lanceret i 2020, men at der er nogle faktorer, som kan forhindre det i at ske.

Læs mere om Libra her: Facebook løfter sløret for sin egen kryptovaluta: Her er valutaen, der skal gøre Facebook til kæmpespiller på finansområdet

Selskabet oplyser, at det ikke kan garanteres, "at Libra og beslægtede produkter og services, vil blive gjort tilgængeligt inden for den nærmeste fremtid eller overhovedet," sådan lyder udmeldingen fra Facebook ifølge mediet.

Yderligere skriver det sociale medie, at selskabet ikke har signifikant erfaring med digitale valutaer eller blockchain-teknologi, hvilket kan have en effekt på selskabets evne til at udvikle og markedsføre de produkter.

Det har haglet ned med kritik over Facebooks nye satsning fra blandt andet den finansielle verden og den amerikanske regering.

Læs mere her:Kritikken hagler ned over Facebooks kryptovaluta Libra: Planen er ''desillusioneret" og "sindssyg"

Modstanden, Facebook har mødt, anerkendes også i regnskabet under sektionen om, hvilke udfordringer der kan hindre lanceringen af Libra.

Her oplyses der, at Facebook regner med, at den modstand vil fortsætte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.